Libnet.ro
UNICEF

05:00

Patronul unui bar din Vaslui, condamnat pentru trafic international de droguri

Adevărul Adevărul,
Patronul unui bar din Vaslui, condamnat pentru trafic international de droguri

Dumitru Ignat, administratorul barului Red din Moara Grecilor, a fost condamnat ieri de Tribunalul Vaslui la 3 ani si 10 luni inchisoare cu executare pentru trafic international de droguri. Sotia lui Ignat, Daniela Voduta, cea care trimitea drogurile din Spania, la 3 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare, iar Mircea Mihalachi, tanarul folosit la ridicarea drogurilor, a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile inchisoare, in regim de detentie. continuă pe Adevărul

Vaslui: Directorul unui supermarket, condamnat pentru moartea unui angajat

Directorul unui supermarket din municipiul Barlad a fost condamnat de instanta la zece luni de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa, dupa ce un angajat a murit strivit de o masa mare de gheata care.

Doi vasluieni, condamnati la inchisoare pentru trafic international de droguri

Doi barbati din municipiul Vaslui au fost condamnati la inchisoare cu executare pentru trafic international de droguri, pentru ca aduceau canabis din Spania, pe care apoi il vindeau tinerilor din oras. Tribunalul.

Barlad: Directorul unui supermarket, condamnat pentru moartea unui angajat

Directorul unui supermarket din municipiul Barlad a fost condamnat de instanta la zece luni de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa, dupa ce un angajat a murit strivit de o masa mare de gheata care i-a cazut pe spate in timp ce incerca sa o indeparteze de pe un magazin.

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtuna

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost spulberat, miercuri dupa-amiaza, iar doi copaci au fost doborati la pamant, in urma unei furtuni care a durat aproximativ zece minute, traficul rutier in.

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtuna care a durat zece minute

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost spulberat, miercuri dupa-amiaza, iar doi copaci au fost doborati la pamant, in urma unei furtuni care a durat aproximativ zece minute, transmite.

Acoperisul unui bloc din Drobeta, spulberat de o furtuna

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost spulberat, miercuri dupa-amiaza, iar doi copaci au fost doborati la pamant, in urma unei furtuni care a durat aproximativ zece minute, relateaza Mediafax.

Fiul unui sef din Politie, probleme cu drogurile

Fiul sefului Politiei Motru a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri in care au fost deja arestati sase tineri, potrivit adevarul. ro. Sergiu Ionete a recunoscut in fata anchetatorilor ca este.

Bacalaureat 2014: 3.000 de absolventi din Vaslui si 4.400 din Bacau, inscrisi la examen

Aproape 3. 000 de absolventi de liceu din judetul Vaslui s-au inscris pentru prima sesiune a bacalaureatului din acest an, iar in judetul Bacau s-au inscris peste 4. 400 de absolventi, relateaza Mediafax.

Subiectele Zilei: Cum am ajuns sa ne spionam intre noi si ce spune SRI despre monitorizarea retelelor sociale; Turnat de interlopi. Un avocat constantean retinut de DNA pentru trafic de influenta; Ministerul Sanatatii lasa pe drumuri sute de medici tiner

Cum i-a trimis la plimbare pesedistul Ciprian Nica pe senatorii din SUA: Americanii sa-si vada de coruptii lor!. Au facut zid in jurul colegilor. Cu ce s-au drogat marii scriitori si pictori ai Romaniei. Scriitori, artisti, pictori au consumat narcotice pentru a descoperi noi taramuri.

Apple se pregateste de vanzarea unui smartwatch din octombrie

Apple se pregateste sa inceapa din octombrie vanzarea de smartwatch-uri si intentioneaza sa produca intr-o prima faza 3-5 milioane de astfel de dispozitive pe luna, au declarat surse apropiate situatiei pentru publicatia nipona Nikkei, citata de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )