Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi vasluieni, condamnati la inchisoare pentru trafic international de droguri

B1 B1,
Doi vasluieni, condamnati la inchisoare pentru trafic international de droguri

Doi barbati din municipiul Vaslui au fost condamnati la inchisoare cu executare pentru trafic international de droguri, pentru ca aduceau canabis din Spania, pe care apoi il vindeau tinerilor din oras. Tribunalul. continuă pe B1

Patronul unui bar din Vaslui, condamnat pentru trafic international de droguri

Dumitru Ignat, administratorul barului Red din Moara Grecilor, a fost condamnat ieri de Tribunalul Vaslui la 3 ani si 10 luni inchisoare cu executare pentru trafic international de droguri. Sotia lui Ignat, Daniela Voduta, cea care trimitea drogurile din Spania, la 3 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare, iar Mircea Mihalachi, tanarul folosit la ridicarea drogurilor, a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile inchisoare, in regim de detentie.

Barbat condamnat la inchisoare in Panama pentru trafic de droguri, transferat in Romania

Un tanar din Deva condamnat in Panama pentru trafic de droguri va fi transferat in Romania pentru a executa restul de pedeapsa. Merian Florin Alexandru ispaseste in Panama o pedeapsa de 6 ani si 8 luni de inchisoare. Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea acestuia de transfer intr-un penitenciar din tara.

Doi barbati, condamnati la inchisoare pe viata pentru omorarea jurnalistei Anna Politkovskaia

Magistratii rusi i-au condamnat la inchisoare pe viata pe doi din cei cinci barbati care au asasinat-o, in 2006, pe jurnalista rusa Anna Politkovskaia, relateaza Interfax, conform Agerpres.

Belgia: Opt romani, condamnati la inchisoare pentru falsificare de carduri

Opt romani care faceau parte dintr-o retea specializata in falsificerea de carduri bancare au fost condamnati, marti, de tribunalul din Tournai sub abuzatia de frauda informatica, fals si uz de fals,.

Lionel Messi, banuit de anchetatorii spanioli ca a spalat bani pentru traficantii de droguri

Garda Civila din Spania ancheteaza cazul meciurilor de caritate, intitulate Messi si prietenii, impotriva lumii, care il au in centrul scandalului pe jucatorul argentinian al echipei de fotbal FC Barcelona. Anchetatorii suspecteaza ca ar fi vorba despre spalare de bani pentru traficantii de droguri, informeaza cotidinaul iberic, El Mundo.

Subiectele Zilei: Cum am ajuns sa ne spionam intre noi si ce spune SRI despre monitorizarea retelelor sociale; Turnat de interlopi. Un avocat constantean retinut de DNA pentru trafic de influenta; Ministerul Sanatatii lasa pe drumuri sute de medici tiner

Cum i-a trimis la plimbare pesedistul Ciprian Nica pe senatorii din SUA: Americanii sa-si vada de coruptii lor!. Au facut zid in jurul colegilor. Cu ce s-au drogat marii scriitori si pictori ai Romaniei. Scriitori, artisti, pictori au consumat narcotice pentru a descoperi noi taramuri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )