Libnet.ro
UNICEF

22:45

Acoperisul unui bloc din Drobeta, spulberat de o furtuna

România Liberă România Liberă,
Acoperisul unui bloc din Drobeta, spulberat de o furtuna

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost spulberat, miercuri dupa-amiaza, iar doi copaci au fost doborati la pamant, in urma unei furtuni care a durat aproximativ zece minute, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtuna

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost spulberat, miercuri dupa-amiaza, iar doi copaci au fost doborati la pamant, in urma unei furtuni care a durat aproximativ zece minute, traficul rutier in.

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtuna care a durat zece minute

Acoperisul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost spulberat, miercuri dupa-amiaza, iar doi copaci au fost doborati la pamant, in urma unei furtuni care a durat aproximativ zece minute, transmite.

O furtuna de cateva minute a spulberat un acoperis in Severin

Circulatia pe strada Orly din Drobeta Turnu Severin, intre Bulevardul Tudor Vladimirescu si strada Adrian, a fost blocata pentru cateva minute, dupa ce acoperisul unui bloc a fost spulberat de o furtuna care a durat doar cateva minute.

VIDEO FOTO Vijelia a facut ravagii la Sibiu. Un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri, iar subsolul unui bloc a fost inundat

O vijelie puternica a facut ravagii marti seara la Sibiu. Mai multi copaci au cazut in oras peste fire de inalta tensiune, un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri inauntru, iar subsolul unui bloc a fost inundat.

VIDEO FOTO Vijelia a facut ravagii la Sibiu. Un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri iar subsolul unui bloc a fost inundat

O vijelie puternica a facut ravagii marti seara la Sibiu. Mai multi copaci au cazut in oras peste fire de inalta tensiune, un copac s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri inauntru iar subsolul unui bloc a fost inundat.

VIDEO Dupa ce a spart scara unui bloc, fotbalistul Gabriel Tamas s-a dat in stamba si la sectia de politie

Imaginile cu Gabriel Tamas care se chinuia sa intre intr-o scara de bloc sunt binecunoscute. Acum, au aparut si imagini cu fotbalistul de la sectia de politie.

Un TUB urias a fost adus de ape la usa unui politist din Rusia. Barbatul a incremenit cand a realizat ce este

Un misterios tub de metal, probabil un element al unei rachete balistice, a aparut intr-un sat din regiunea Altai, in Rusia, grav afectata de inundatii, generand speculatii cu privire la originea .

Apple se pregateste de vanzarea unui smartwatch din octombrie

Apple se pregateste sa inceapa din octombrie vanzarea de smartwatch-uri si intentioneaza sa produca intr-o prima faza 3-5 milioane de astfel de dispozitive pe luna, au declarat surse apropiate situatiei pentru publicatia nipona Nikkei, citata de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )