Libnet.ro
UNICEF

07:30

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta din cauza furtunii

Hotnews Hotnews,
 Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta din cauza furtunii

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda au fost redirectionate spre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta din cauza furtunii, a declarat joi, pentru Mediafax, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Teodor Postelnicu. continuă pe Hotnews

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda au fost redirectionate spre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta din cauza furtunii, a declarat joi reprezentantul.

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: 17 persoane au fost ranite

Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI). Primarul Sectorului 4 a declarat ca acoperisul Pietei Sudului a fost luat de vant si 63 de copaci s-au prabusit. Aveti informatii despre zone avariate sau blocaje in trafic in Capitala sau fotografii? Lasati un comentariu si incarcati imaginile in formularul de la finalul articoluluiPatru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni au fost redirectionate spre Constanta din cauza furtunii.

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: Cel putin 18 persoane au fost ranite

Cel putin 18 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI). Primarul Sectorului 4 a declarat ca acoperisul Pietei Sudului a fost luat de vant si 63 de copaci s-au prabusit. Peste 600 de politisti rutieri si de ordine publica, 180 de pompieri, precum si 180 de autospeciale intervin pentru inlaturarea efectelor furtunii Aveti informatii despre zone avariate sau blocaje in trafic in Capitala sau fotografii? Lasati un comentariu si incarcati imaginile in formularul de la finalul articoluluiPatru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni au fost redirectionate spre Constanta din cauza furtuniiDoua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sineUPDATE: Cod galben de vijelii in Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Constanta si Tulcea.

Patru aeronave nu au putut ateriza la Otopeni si au fost redirectionate la Constanta

Furtuna din Capitala a afectat si traficul aerian. Trei curse Tarom care veneau de la Barcelona, Timisoara si Iasi, dar si o cursa Blue Air care venea de la Londra nu au putut ateriza joi pe aeroportul Henri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )