Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: 17 persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: 17 persoane au fost ranite

Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI). Primarul Sectorului 4 a declarat ca acoperisul Pietei Sudului a fost luat de vant si 63 de copaci s-au prabusit. Aveti informatii despre zone avariate sau blocaje in trafic in Capitala sau fotografii? Lasati un comentariu si incarcati imaginile in formularul de la finalul articoluluiPatru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni au fost redirectionate spre Constanta din cauza furtunii. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala. Opt persoane au fost ranite

Opt persoane au fost ranite in timpul furtunii care a avut loc in Capitala in jurul orei 16. 00, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta - doua in zona Baba Novac, 3 in zona Unirii, una in zona Obor, una in Piata Constitutiei si una in zona Drumul Taberei. Primarul Sectorului 4 a declarat ca acoperisul Pietei Sudului a fost luat de vant si 63 de copaci s-au prabusit. Aveti informatii despre zone avariate sau blocaje in trafic in Capitala sau fotografii? Lasati un comentariu si incarcati imaginile in formularul de la finalul articolului.

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala. Cinci persoane au fost ranite

O femeie care se afla pe strada Ziduri Mosi a fost ranita si are un traumatism cranio cerebral, un barbat a fost ranit in zona Colentina si un echipaj se afla la fata locului, in cartierul Baba Novac se afla un barbat ranit cu traumatism cranio cerebral si alte doua fete, in zona de la metrou Piata Unirii, au cazut pe scari, a declarat pentru Agerpres, dr. Alis Grasu, managerul Ambulantei. Potrivit televiziunilor de stiri, mai multi copaci au cazut in Bucuresti si zeci de masini au fost avariate.

FURTUNA VIOLENTA in Capitala: Trei persoane au fost ranite pe strada. Politia: Evitati deplasarile in Bucuresti

Trei persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui.

FURTUNA VIOLENTA in Capitala: Mai multe persoane au fost ranite pe strada. O persoana este in coma

40 - Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat.

FURTUNA VIOLENTA in Capitala: Mai multe persoane au fost ranite pe strada. Politia: Evitati deplasarile in Bucuresti

Trei persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui.

Casa din Marea Britanie, distrusa de o exlozie: Un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost ranite

Un barbat a decedat, iar alte patru persoane, un barbat, o femeie si doi copii, au fost ranite, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce casa in care se aflau a explodat. O a sasea persoana este data.

Casa din Marea Britanie, distrusa de o explozie: Un barbat a murit, iar alte patru persoane au fost ranite

Un barbat a decedat, iar alte patru persoane, un barbat, o femeie si doi copii, au fost ranite, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce casa in care se aflau a explodat. O a sasea persoana este data.

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: Cel putin 18 persoane au fost ranite

Cel putin 18 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI). Primarul Sectorului 4 a declarat ca acoperisul Pietei Sudului a fost luat de vant si 63 de copaci s-au prabusit. Peste 600 de politisti rutieri si de ordine publica, 180 de pompieri, precum si 180 de autospeciale intervin pentru inlaturarea efectelor furtunii Aveti informatii despre zone avariate sau blocaje in trafic in Capitala sau fotografii? Lasati un comentariu si incarcati imaginile in formularul de la finalul articoluluiPatru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni au fost redirectionate spre Constanta din cauza furtuniiDoua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sineUPDATE: Cod galben de vijelii in Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Constanta si Tulcea.

O tornada a devastat un mic oras din Rusia: Peste 12 persoane au fost ranite (VIDEO)

O tornada a lovit un mic oras din Rusia, lasand in urma mai multi raniti si pagube materiale, informeaza Reuters. Peste 12 persoane au fost ranite si 80 de cladiri au fost avariate dupa ce o.

Accident in lant cu 50 de masini. Peste 10 persoane au fost ranite

Mai mult de 10 persoane au fost ranite duminica in Spania, in urma unui accident rutier in care au fost implicate 50 de autoturisme. Accidentul in lant a avut loc pe o autostrada din regiunea Castilia y Leon,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )