Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: Cel putin 18 persoane au fost ranite

Hotnews Hotnews,
 UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: Cel putin 18 persoane au fost ranite

Cel putin 18 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI). Primarul Sectorului 4 a declarat ca acoperisul Pietei Sudului a fost luat de vant si 63 de copaci s-au prabusit. Peste 600 de politisti rutieri si de ordine publica, 180 de pompieri, precum si 180 de autospeciale intervin pentru inlaturarea efectelor furtunii Aveti informatii despre zone avariate sau blocaje in trafic in Capitala sau fotografii? Lasati un comentariu si incarcati imaginile in formularul de la finalul articoluluiPatru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni au fost redirectionate spre Constanta din cauza furtuniiDoua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sineUPDATE: Cod galben de vijelii in Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Constanta si Tulcea. continuă pe Hotnews

Cel putin opt persoane ucise in explozia a doua masini-capcana in Daghestan

Doua masini-capcana au explodat luni la Mahacikala, capitala republicii ruse Daghestan, din Caucazul de nord, provocand moartea a cel putin opt persoane si ranirea altor 20, au anuntat anchetatori locali,.

Explozie puternica la o fabrica pirotehnica din China. Cel putin cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit si alte 20 sunt date disparute in urma unei explozii puternice, care s-a produs luni dimineata, la o fabrica de produse pirotehnice din sudul Chinei, anunta presa locala preluata de.

VIDEO. FURTUNA in Bucuresti.

Numarul de urgenta 112 a fost apelat de peste 750 de ori timp de aproximativ 45 de minute, in timpul furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, potrivit unei centralizari provizorii, citate de Mediafax. In urma furtunii, cel putin 17 persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma. Cei mai multi raniti s-au inregistrat in zona Baba Novac, dupa prabusirea unui cort in care era organizat un targ de haine. Pe numeroase strazi, vijelia a smuls copaci, unii dintre acestia cazand peste .

FURTUNA VIOLENTA in Bucuresti si Ilfov: 18 persoane duse la spital, 78 de copaci cazuti, din cauza furtunii

40 - 18 persoane au fost duse la spitale din Capitala dupa ce au fost ranite in timpul furtunii de joi dupa-amiaza care a doborat 78 de copaci, trei panouri publicitare si cinci corturi si.

VIDEO UPDATE Tornada in sudul Statelor Unite. Cel putin 91 de morti. Pagina speciala pe Facebook cu obiecte pierdute si recuperate

Cel putin 91 de persoane au murit dupa ce o tornada care a lovit, luni, o suburbie din Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand sute de cladiri, inclusiv doua scoli, potrivit presei locale. O persoana a creat pe Facebook o pagina speciala unde toti cei care au gasit obiecte luate de sus de tornada publica fotografii cu acestea si vor le inapoieze victimelor,.

UPDATE Tornada in sudul Statelor Unite. Cel putin 91 de morti

Cel putin 51 de persoane au murit dupa ce o tornada care a lovit, luni, o suburbie din Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand sute de cladiri, inclusiv doua scoli, potrivit presei locale.

UPDATE Tornada in sudul Statelor Unite. Cel putin 91 de morti. Pagina speciala pe internet cu obiecte luate pe sus de tornada

Cel putin 51 de persoane au murit dupa ce o tornada care a lovit, luni, o suburbie din Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand sute de cladiri, inclusiv doua scoli, potrivit presei locale. O persoana a creat pe Facebook o pagina speciala unde toti cei care au gasit obiecte luate de sus de tornada publica fotografii cu acestea si vor le inapoieze victimelor,.

UPDATE Tornada in sudul Statelor Unite. Cel putin 91 de morti. Pagina speciala pe Facebook cu obiecte pierdute si recuperate

Cel putin 91 de persoane au murit dupa ce o tornada care a lovit, luni, o suburbie din Oklahoma City sudul Statelor Unite), distrugand sute de cladiri, inclusiv doua scoli, potrivit presei locale. O persoana a creat pe Facebook o pagina speciala unde toti cei care au gasit obiecte luate de sus de tornada publica fotografii cu acestea si vor le inapoieze victimelor,.

China: Cel putin 13 morti si 20 de disparuti dupa o explozie produsa la o fabrica de munitie

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte 20 sunt date disparute, dupa o explozie produsa la o fabrica de munitie din estul Chinei, relateaza presa oficiala, potrivit AFP, citata de Mediafax. Deflagratia,.

Cel putin 11 morti in urma unui atentat sinucigas din Afganistan

Un atentat sinucigas, comis in fata consiliului provincial din Baghlan, orasul Pul-e-Khumri, Afganistan, s-a soldat cu moartea a cel putin 11 persoane, a informat politia locala, citata de Agerpres. Printre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )