Libnet.ro
UNICEF

05:15

Patru elevi din Bucuresti au castigat o competitie internationala cu tema auto

Hotnews Hotnews,
 Patru elevi din Bucuresti au castigat o competitie internationala cu tema auto

Patru elevi de la scoala gimnaziala Nr. 174 Constantin Brancusi din Bucuresti au castigat o competitie internationala cu tema auto, organizata de un reputat furnizor de componente auto. Elevii au creat o masinuta electrica cu viteze, la anumite standarde de performanta cerute de organizatori. continuă pe Hotnews

Barometrul Cultural 2014: Grigore Antipa, cel mai vizitat muzeu din Bucuresti

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, este cea mai vizitata institutie muzeala din Bucuresti fiind preferat de 59% dintre respondentii care au participat la cercetare, potrivit Barometrului de Consum Cultural 2014, informeaza Mediafax.

Barometrul Cultural 2014: Muzeul Grigore Antipa, cel mai vizitat din Bucuresti

Cea mai vizitata institutie muzeala din Bucuresti este, potrivit Barometrului de Consum Cultural 2014, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, fiind preferat de 59% dintre respondentii care au.

HARTA Cum sunt ciopartite parcurile din Bucuresti de retrocedari si constructii. Capitala risca sa piarda pana la 10% din marile parcuri

Circa 30 de hectare din marile parcuri bucurestene risca sa fie distruse ca spatii verzi si construite daca autoritatile nu vor lua masuri urgente. Este vorba de bucati din parcurile Tineretului, Titan, Circului, Plumbuita si Verdi care au fost retrocedate. Acestora li se adauga alte zeci de hectare pentru care exista cereri de retrocedare sau litigii in curs: 7 hectare din parcul Herastrau si mai multe bucati din parcurile Bazilescu si Floreasca. Solutia pentru salvarea acestor spatii verzi ar fi rascumpararea sau exproprierea, insa nici Primaria Capitalei, nici primariile de sector si nici Parlamentul Romaniei nu si-au manifestat nicio intentie in acest sens. Asta in conditiile in care primariile din Bucuresti cheltuiesc sute de milioane de lei anual pentru plantarea de pansele si intretinerea spatiilor verzi.

Oferta sub cerere a dus la cresterea chiriei la apartamentele cu 3 si 4 camere din Bucuresti

Chiriile apartamentelor cu 3 si 4 camere din Bucuresti au crescut cel mai mult in ultimul an, cu pana la 8%, ca urmare a numarului mic de oferte in raport cu cererea, in timp ce la apartamentele cu 2 camere avansul a fost marginal, iar garsonierele.

Lovitura data clanurilor interlope din Bucuresti

Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din vanzarea drogurilor, informeaza Mediafax.

Primul autobuz electric, astazi pe strazile din Bucuresti

In urma cu cateva zile, in Bucuresti a sosit primul autobuz electric, iar reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) au anuntat ca acesta va intra in circulatie luni, 16 martie. Concret, este vorba despre un program in cadrul caruia.

Subiectele Zilei: Ai 60 de minute sa evadezi. Prizonieri in casele din Bucuresti, noua atractie a romanilor; Epava navei Rostock blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen; Monumentul istoric Marea Moschee, din Constanta, pe cale sa ajunga o ruina

Comentariu Deutsche Welle: Islanda renunta la UE si trage un semnal de alarma. Se traieste bine pe o insulita. Asa incat Islanda si-a retras cererea de aderare la UE. Motivele evidente ar trebui sa. Incendiile din Delta Vacaresti sunt simbolul nepasarii romanilor fata de ce-i inconjoara. Saptamana aceasta a avut loc un incendiu in Groapa Vacaresti, care a ars vreo cinci hectare de vegetatie si pe care pompierii l-au stins cu greu .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )