Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primul autobuz electric, astazi pe strazile din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul autobuz electric, astazi pe strazile din Bucuresti

In urma cu cateva zile, in Bucuresti a sosit primul autobuz electric, iar reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) au anuntat ca acesta va intra in circulatie luni, 16 martie. Concret, este vorba despre un program in cadrul caruia. continuă pe Wall-Street Ro

Primul autobuz electric din Bucuresti va intra in circulatie luni

In urma cu cateva zile, in Bucuresti a sosit primul autobuz electric, iar reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) au anuntat ca acesta va intra in circulatie luni, 16 martie. Concret, este vorba despre un program in cadrul caruia se vor testa mai multe autobuze electrice.

Primul autobuz ELECTRIC, testat de MAINE in Capitala. Pe ce linie poti merge cu el

Primul autobuz electric realizat de unul dintre cei mai mari producatori din Cehia va fi testat pe strazile Capitalei incepand de maine, pe linia 104, pe traseul Pantelimon - Piata Operei, a anuntat Regia.

Cum arata primul autobuz electric care a intrat in circulatie in Bucuresti. Pasagerii nu platesc calatoria

Bucurestenii pot merge gratuit cu primul autobuz electric care a intrat in circulatie pe linia 104, pe traseul Cora Pantelimon Piata Operei. Daca dupa cele doua saptamani de testare pe strazile Capitalei se va ajunge la concluzia ca autobuzul electric este potrivit pentru Bucuresti, in 2016, in flota RATB ar putea ajunge primele autobuze de acest tip.

Timp de doua saptamani RATB testeaza primul autobuz electric, iar bucurestenii nu platesc calatoria. Cum arata acesta si pe ce linie circula (FOTO)

Incepand de astazi, pentru doua saptamani, Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB), testeaza un autobuz electric cu care bucurestenii pot circula gratuit deoarece acesta nu este prevazut cu cititoare de.

HARTA Cum sunt ciopartite parcurile din Bucuresti de retrocedari si constructii. Capitala risca sa piarda pana la 10% din marile parcuri

Circa 30 de hectare din marile parcuri bucurestene risca sa fie distruse ca spatii verzi si construite daca autoritatile nu vor lua masuri urgente. Este vorba de bucati din parcurile Tineretului, Titan, Circului, Plumbuita si Verdi care au fost retrocedate. Acestora li se adauga alte zeci de hectare pentru care exista cereri de retrocedare sau litigii in curs: 7 hectare din parcul Herastrau si mai multe bucati din parcurile Bazilescu si Floreasca. Solutia pentru salvarea acestor spatii verzi ar fi rascumpararea sau exproprierea, insa nici Primaria Capitalei, nici primariile de sector si nici Parlamentul Romaniei nu si-au manifestat nicio intentie in acest sens. Asta in conditiile in care primariile din Bucuresti cheltuiesc sute de milioane de lei anual pentru plantarea de pansele si intretinerea spatiilor verzi.

Oferta sub cerere a dus la cresterea chiriei la apartamentele cu 3 si 4 camere din Bucuresti

Chiriile apartamentelor cu 3 si 4 camere din Bucuresti au crescut cel mai mult in ultimul an, cu pana la 8%, ca urmare a numarului mic de oferte in raport cu cererea, in timp ce la apartamentele cu 2 camere avansul a fost marginal, iar garsonierele.

Subiectele Zilei: Ai 60 de minute sa evadezi. Prizonieri in casele din Bucuresti, noua atractie a romanilor; Epava navei Rostock blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen; Monumentul istoric Marea Moschee, din Constanta, pe cale sa ajunga o ruina

Comentariu Deutsche Welle: Islanda renunta la UE si trage un semnal de alarma. Se traieste bine pe o insulita. Asa incat Islanda si-a retras cererea de aderare la UE. Motivele evidente ar trebui sa. Incendiile din Delta Vacaresti sunt simbolul nepasarii romanilor fata de ce-i inconjoara. Saptamana aceasta a avut loc un incendiu in Groapa Vacaresti, care a ars vreo cinci hectare de vegetatie si pe care pompierii l-au stins cu greu .

Portret Marian Vanghelie: Cel mai opac primar de sector din Bucuresti. Cum si-a condus primaria complet netransparent timp de 14 ani, fara sa dea seama nimanui pentru cum cheltuie fondurile publice

Marian Vanghelie 47 de ani) este din 2000 primar al sectorului 5 al Capitalei, aflandu-se acum la al patrulea mandat. In aceasta functie, Vanghelie s-a remarcat printr-o lipsa totala de transparenta in privinta cheltuirii banului public, neoferind nicio informatie presei despre bugetul primariei. Bugetul sectorului 5 nu este niciodata postat pe site, desi legea prevede acest lucru. Acelasi lucru e valabil pentru licitatii si pentru modul cum se aloca si se cheltuieste banul public. In cei 15 ani de mandat Vanghelie s-a mai remarcat prin celebrele Vanghelioane organizate aproape in fiecare an la Romexpo, prin vopsirea blocurilor din Rahova in culori stridente, dar si prin investitiile mari in reabilitarea si modernizarea scolilor din sector.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )