Libnet.ro
UNICEF

09:00

Patru jucatori de la FCSB sunt infectati cu noul coronavirus

România Liberă România Liberă,
Patru jucatori de la FCSB sunt infectati cu noul coronavirus

FCSB anunta ca, in urma ultimei testari COVID-19, patru dintre fotbalistii sai au fost testati pozit. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare, relateaza Agerpres.

Cinci gorjeni infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore

Cinci gorjeni infectati cu SARS-CoV-2 au decedat in ultimele 24 de ore. Toti pacientii sufereau si de alte afectiuni medicale.

Patru fotbalisti de la FCSB au fost infectati cu coronavirus

Patru fotbalisti de la FCSB au fost infectati cu coronavirus, informeaza clubul printr-o informare pe pagina oficiala de Facebook.

FCSB confirma cazurile de coronavirus. Detalii despre starea jucatorilor afectati

Clubul FCSB a reactionat, vineri, dupa aparitia informatiei ca patru jucatori au fost testati pozitiv cu noul virus gripal Sars-Cov-2.

NELU TATARU: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara,ca in jur de 150 de pacienti testati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 sunt conectati la aparatele de ventilatie.

Deciziile drastice luate de FCSB dupa ce patru jucatori au fost confirmati cu COVID-19

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anuntat masurile luate de club dupa ce fotbalistii Toma Niga 22 de ani), Alexandru Pantea 16 ani), Mihai Udrea 19 ani) si Gabriel Simion 22 de ani) au fost depistati cu noul coronavirus.

1.415 noi imbolnaviri si 44 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 473 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 68. 046 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 415 de noi imbolnaviri din 22. 914de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 904 de decese, din care 44 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 473.

Ultima ora! Noul coronavirus se poate transmite prin alimente? Anuntul facut de OMS cu putin timp in urma

Milioane de oameni sunt speriati la gandul ca noul coronavirus se poate transmite prin alimente, motiv pentru care vanzarile anumitor produse neambalate au scazut ingrijorator. in urma anuntului transmis de China, cu privire la identificarea virusului in alimente de import, mai exact intr-un lot de aripioare de pui congelate, importate din Brazilia, OMS a tinut .

1.415 de noi imbolnaviri si 43 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 485 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 65. 177 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1415 de noi imbolnaviri din 22. 607 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 807 de decese, din care 43 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 485.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )