Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru romani au fost condamnati de un tribunal din Austria pentru jafuri comise in perioada 2011 - 2013

Antena3 Antena3,
Patru romani au fost condamnati de un tribunal din Austria pentru jafuri comise in perioada 2011 - 2013

Patru romani au fost condamnati de un tribunal din Austria pentru jafuri comise in perioada 2011 - 2013, in urma carora au creat pagube de aproape un milion de euro. Romanii au primit pedepse cuprinse intre 2 ani. continuă pe Antena3

Antreprenorii romani propun Statului un ghid in cinci pasi pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Antreprenorii romani au propus marti solutii pentru dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM) si antreprenoriatului din Romania, determinand mediul de afaceri sa preia mai multa initiativa si cerand statului, vointa si cooperare. Banii publici pentru IMM-uri trebuie investiti in domenii prioritare si numai in afacerile antreprenorilor care au atitudine si educatie pe masura. Statul trebuie sa urmareasca multiplicarea investitiilor in IMM-uri prin parteneriate public-private si obligand beneficiarii sa returneze macar partial) banii publici primiti, a declarat Dragos Anastasiu, liderul Grupului de Lucru pentru IMM-uri si Antreprenoriat din Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, o initiativa privata, non-politica, formata din organizatiile cele mai reprezentative pentru mediul de afaceri din Romania. Ne-ar placea a mai adaugat Anastasiu, ca actualul Minister pentru IMM, Mediu de Aafaceri si Turism sa se numeasca Ministerul pentru Antreprenoriat.

Premierul Victor Ponta si ministrul de Externe, asteptati marti dimineata in Parlament sa explice dezastrul de la votul din diaspora pentru prezidentiale

In plenul Camerei Deputatilor are loc, marti dimineata, o dezbatere pe temavotului din diaspora, solicitata de PNL, la care a fost invitat sa participe si premierul Victor Ponta.

Irina Socol, implicata in furt din banii pentru nevazatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au descins, ieri, la doua institutii publice si sapte locatii domiciliare din Bucuresti si Buzau intr-un dosar ce vizeaza infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise in perioada 2010 - 2014, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )