Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru turisti din Bucuresti, blocati intr-o zona cu zapada din Bucegi

Hotnews Hotnews,
 Patru turisti din Bucuresti, blocati intr-o zona cu zapada din Bucegi

Patru tineri din Bucuresti au ramas blocati, sambata dupa-amiaza, pe un traseu din masivul Bucegi, intr-o zona in care inca mai exista zapada, acestia cerand ajutorul salvatorilor montani, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Masivul Bucegi: Patru bucuresteni au ramas blocati intr-o zona acoperita cu zapada

Patru tineri bucuresteni au ramas blocati sambata pe un traseu din Masivul Bucegi, intr-o zona acoperita cu zapada inghetata. Doi barbati si doua femei au ramas blocati in dreptul unei saritori pe.

Patru turisti au ramas blocati pe un traseu din Masivul Bucegi, intr-o zona acoperita cu zapada

Doi barbati si doua femei din Bucuresti care, sambata, au urcat pe un traseu din Masivul Bucegi au ramas blocati, in cursul dupa-amiezii, in dreptul unei saritori pe Valea Morarului, ei solicitand sprijinul salvamontistilor, a declarat seful Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc.

Patru bucuresteni au ramas blocati pe un traseu din Masivul Bucegi, intr-o zona acoperita cu zapada

Patru tineri din Bucuresti au ramas blocati, sambata dupa-amiaza, pe un traseu din Masivul Bucegi, intr-o zona acoperita cu zapada inghetata, salvatorii montani din Busteni incepand operatiunea de recuperare a acestora, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un antrenor de handbal din Bucuresti, arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual fete pe care le pregatea la un club privat

Ion Tibru, antrenor de handbal din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru ca ar fi abuzat sexual cel putin 7 fete pe care le pregatea la un club de handbal privat din Capitala. Profesorul este acuzat de 15.

Operatorii de turism evacueaza mii de turisti din Tunisia

Companiile britanice de turism evacueaza, sambata, mii de turisti straini, la o zi dupa ce un atacator a impuscat 39 de persoane ce stateau la plaja, un ataca revendicat de Statul Islamic, informeaza Reuters. Premierul tunisian Habib Essid a spus ca cei mai multi dintre cei ucisi erau britanici, iar premierul britnaic David Cameron a declarat ca probabil numarul victimelor britanice va fi probabil mai mare de cinci, cifra confirmata pana acum.

Atac terorist la doua hoteluri pline cu turisti din Tunisia. Reuters: Cel putin 27 persoane au fost ucise

Un atac terorist a avut loc vineri la doua hoteluri din orasul tunisian de coasta Sousse, informeaza BBC News. Potrivit Reuters, care citeaza ministerul tunisian de Interne, cel putin 27 persoane au fost ucise in.

NOTE EVALUARE NATIONALA 2015. Rezultatele elevilor din Bucuresti la examenul de Capacitate

Peste 89% dintre elevii bucuresteni au obtinut note peste 5 la Evaluarea Nationala.

VIDEO Cum arata Centrul de inovare in securitate cibernetica din Bucuresti - faza pilot si cum vrea Romania sa ajunga lider regional in securitate cibernetica

Un centru de inovare in securitate cibernetica in faza pilot a fost lansat luna trecuta in Bucuresti, parte a unui acord intre Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) si Agentia pentru Comert si Dezvoltare din SUA USTDA) si firma americana Fidelis Cybersecurity. Cinci din cei 26 de angajati ai CERT-RO lucreaza acum in acest centru pilot, echipat cu software si tehnologii militare americane, care se va dezvolta in continuare. Autoritatile si-au propus sa ofere instruire gratuita tarilor vecine in acest centru precum si ajutor in gasirea unor mecanisme de finantare pentru a-si dezvolta capacitatea de aparare.

Doi medici si un politist din Valcea, acuzati intr-un dosar privind pensionari frauduloase, au fost trimisi in judecata

Medicul Violeta Bica de la Cabinetul de expertiza Dragasani din cadrul Casei de Pensii Valcea a fost trimisa in judecata, pentru luare de mita, intr-un dosar privind pensionari frauduloase. Alaturi de ea sunt inculpate alte cinci persoane, intre care un alt medic si un politist.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )