Libnet.ro
UNICEF

01:05

PCC si Fortissimo Capital isi unesc fortele pentru privatizarea Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PCC si Fortissimo Capital isi unesc fortele pentru privatizarea Oltchim

Wojciech Zaremba, PCC: Avem scrisori de recomandare de la Commerzbank, Raiffeisen Bank, Inoes si PKN Orlen PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean. Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE in Romania, ne-a declarat: Suntem implicati in cazul Oltchim de sapte ani, am participat la procesul de privatizare toamna trecuta, iar acum luam parte la a doua incercare de privatizare a companiei. in urma cu o luna am depus scrisoarea noastra de intentie, am spus ca PCC este interesat sa cumpere integral Oltchim, iar astazi n. r. ieri) ne-am unit fortele cu fondul de investitii &171;Fortissimo Capital &187; si am depus impreuna o scrisoare de intentie, prin care ne prezentam dorinta sa cumparam Oltchim. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Contractul cu Bechtel din 2003 e de vanzare; PCC si Fortissimo Capital isi unesc fortele pentru privatizarea Oltchim; Inamicul din interior: Companiile de stat au ingenuncheat bugetul statului pentru Sanatate; Cum ne pacalesc marile maga

In INCERTRANS, guvernanta corporativa inseamna lupul paznic la oi. In locul unui manager privat si profesionist, potrivit normelor de guvernanta corporativa, Guvernul a preferat sa-l readuca la INCERTRANS - Institutul de Cercetari din subordinea Ministerului Transporturilor - pe fostul director Daniel Costache, care a mai fost pe acest post si a creat institutiei prejudicii depistate de Camera de Conturi Bucuresti. Moartea pe sosele arde 10,6 miliarde de euro din bugetul statului. Cat costa un mort si un ranit grav in Romania. In Romania, statisticile Politiei Rutiere arata ca anul trecut 2. 042 de oameni au decedat in urma accidentelor, alti 8. 860 fiind raniti grav.

MANOWAR si legenda ecranului britanic, BRIAN BLESSED isi unesc fortele pentru Kings Of ...

MANOWAR si-a unit fortele cu Brian Blessed, actor, autor legendar si explorator indragit din Marea Britanie. Colaborare vizeaza naratiune din piesa The Warriors Prayer de pe albumul Kings Of Metal MMXIV. The Warriors Prayer include o parte narativa ce infatiseaza un bunic care ii spune nepotului o istorisire grandioasa din copilaria sa. Brian este alegerea perfecta! Nu numai pentru ca este un actor talentat de teatru si film, cu o voce tunatoare.

PCC and Fortissimo Capital join their forces for the privatization of Oltchim

PCC SE, the minority shareholder of Oltchim, and Israeli investment fund Fortissimo Capital will form a consortium for the privatization of the plant of Valcea.

Zaremba, PCC: Oltchim nu este o sperietoare pentru Fortissimo

Reporter: Asocierea PCC - Fortissimo a pregatit o oferta financiara pentru Oltchim? Wojciech Zaremba: Noi respectam instructiunile autoritatilor: mai intai trebuie depusa o scrisoare de intentie, apoi facem due diligence, apoi, daca vom fi selectati, putem negocia conditiile.

Isarescu: In 2001, CFR Marfa nu avea pierderi. Nu sunt pentru privatizarea de dragul privatizarii. Ea trebuie sa iasa dintr-un cerc vicios/ Nu apar bancherii, ci sistemul bancar

CFR Marfa ar trebui sa nu mai aiba pierderi si in orice caz nu pierderile pe care le are acum. Nu sunt pentru o privatizare a unei societati care-chiar daca nu are un monopol- are un cvasi-monopol, doar de dragul unei privatizari. CFR Marfa trebuie sa iasa din cercul vicios in care se afla. In 2001 nu avea datorii, din cate imi amintesc, a explicat luni Mugur Isarescu, facand referire la perioada in care a fost premier.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )