Libnet.ro
UNICEF

23:00

Pedofilia in Romania, pedepsita mult mai aspru: modificarile mentionate intr-un nou proiect de lege

Playtech Playtech,
Pedofilia in Romania, pedepsita mult mai aspru: modificarile mentionate intr-un nou proiect de lege

Dupa cum ai vazut probabil in ultimii ani, manifestarile de pedofilie si abuz a copiilor nu este pedepsita foarte aspru in tara noastra, iar procesele se taraganeaza pe parcursul mai multor ani. Un nou proiect de lege vrea sa remedieze situatia. Deputatul neafiliat Oana Bizgan a depus, la Senat, un proiect de lege care prevede . continuă pe Playtech

Tranzactie uriasa in comertul online: eBay vinde cu 4 miliarde de dolari o platforma de bilete pe care o cumparase mult mai ieftin

Gigantul de comert online eBay a anuntat luni ca vinde o platforma online de comert cu bilete la concerte si alte evenimente, StubHub, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari, mult mai mult decat daduse pe ea in urma cu aproape 13 ani.

Presedintele vrea ca diaspora sa fie reprezentata mult mai bine in Parlament. Iohannis: Voi discuta cu liderii politici si cu partidele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va discuta cu liderii politici si cu partidele parlamentare, astfel incat diaspora, care a votat intr-un numar record la alegerile prezidentiale, sa fie mult mai bine reprezentata.

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an. Pozitia ministrului Sanatatii

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana.

DOCUMENT Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Practic, Romania investeste pentru preventie, intr-un an, doar 18 europersoana.

DOCUMENT Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din cauze tratabile din UE

Romania are cea mai ridicata rata a mortalitatii din cauze tratabile dintre tarile UE, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Tara noastra are si una dintre cele mai scazute sperante de viata din Uniunea Europeana - in timp ce media UE este de 80,9 ani, in Romania, speranta de viata este de 75,3 ani.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )