Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an. Pozitia ministrului Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an. Pozitia ministrului Sanatatii

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile UE - doar 18 europersoana pe an

Romania investeste cei mai putini bani in preventia bolilor dintre tarile Uniunii Europene. in tara noastra se aloca, pentru preventie, doar 1,7% din cheltuielile totale cu sanatatea, in timp ce media Uniunii Europene este de 3,1%, arata raportul Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Practic, Romania investeste pentru preventie, intr-un an, doar 18 europersoana.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Cei mai buni canotori ai anului, printre care si sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc 2019. Decernarea premiilor a incununat rezultatele exceptionale ale tinerilor la competitiile internationale din acest an.

Marian Dragulescu: imi doresc o medalie la Tokyo, sunt printre cei mai buni la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, luni, ca isi doreste sa castige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo si considera ca este indreptatit la acest obiectiv deoarece este unul dintre cei mai buni sportivi din lume la sarituri.

DOCUMENT Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din cauze tratabile din UE

Romania are cea mai ridicata rata a mortalitatii din cauze tratabile dintre tarile UE, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. Tara noastra are si una dintre cele mai scazute sperante de viata din Uniunea Europeana - in timp ce media UE este de 80,9 ani, in Romania, speranta de viata este de 75,3 ani.

Pedofilia in Romania, pedepsita mult mai aspru: modificarile mentionate intr-un nou proiect de lege

Dupa cum ai vazut probabil in ultimii ani, manifestarile de pedofilie si abuz a copiilor nu este pedepsita foarte aspru in tara noastra, iar procesele se taraganeaza pe parcursul mai multor ani. Un nou proiect de lege vrea sa remedieze situatia. Deputatul neafiliat Oana Bizgan a depus, la Senat, un proiect de lege care prevede .

DOCUMENT Sistemul de sanatate din Romania, cel mai sarac din UE. Spaga din spitale - un fenomen substantial

Romania aloca sistemului de sanatate cei mai putini bani din Uniunea Europeana - mai putin de jumatate din media UE - atat pe cap de locuitor, cat si ca procent din Produsul Intern Brut, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. De asemenea, raportul noteaza ca platile informale din sistemul de sanatate din Romania spaga din spitale) sunt substantiale, chiar daca amploarea fenomenului nu este in totalitate cunoscuta.

Politicianul care propune o reforma radicala in administratia publica. Solutia este sa nu mai dam bani consilierilor locali si judeteni

Presedintele UDMR Timis, Zoltan Marossy, de trei ori subprefect al judetului si consilier judetean cu mai multe mandate, are o propunere pe care ar vrea sa o vada chiar initiativa legislativa.

Cei mai simpatici Trei Purcelusi te invita la Teatrul Gulliver. Jocul marionetelor alterneaza cu cel al actorilor

Cei trei Purcelusi te asteapta in aceasta duminica, incepand cu ora 10,30, laTeatrul de Papusi Gulliver,cu o multime de peripetii si experiente captivante.

Ce limbi straine vorbesc cei mai de succes oameni de afaceri din lume

Cunoasterea uneia sau a mai multor limbi te ajuta sa te conectezi cu un numar mai mare de oameni si sa ai o noua perspectiva asupra lumii. Asadar, a fi bilingv este un avantaj important in mediul de business.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )