Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Pentru prima data, o institutie de presa este trimisa in judecata pentru santaj. Fragmente din rechizitoriul DNA

Antena3 Antena3,
Pentru prima data, o institutie de presa este trimisa in judecata pentru santaj. Fragmente din rechizitoriul DNA

Mai multe extrase din rechizitoriul DNA, in dosarul de santaj RCSRDS - Antena Group au fost prezentate, marti, la emisiunea Esential, de la Antena 3. Pentru prima data, o institutie de presa este. continuă pe Antena3

Statul federal american, in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani

Statul federal american a intrat marti dimineata in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres. Senatul SUA a respins proiectul bugetului federal temporar .

Sova: O spun pentru prima oara public - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri ...

Ministrul Dan Sova a declarat, luni, in cadrul audierilor de la Comisia pentru Rosia Montana, ca RMGC ar putea actiona statul roman in judecata la o Curte de Arbitraj pentru a cere ca statul roman sa fie obligat sa elibereze avizul pentru inceperea exploatarii, informeaza Mediafax. Nu este obligatoriu - si este pentru prima oara cand spun intr-un cadru public acest lucru - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri statului roman. Se poate intampla ceva, din punctul meu de vedere ca .

S-a intamplat pentru prima data in ultimii 17 ani. Ce EFECTE are intrarea in INCAPACITATE de PLATA a SUA: E catastrofal!

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de .

Rata gigant a fost adusa pentru prima data in SUA, la Pittsburgh (VIDEO)

Rata de cauciuc gigant, creata de artistul olandez Florentijn Hofman, a fost adusa, vineri, pe raul Allegheny din Pittsburgh, Pennsylvania, transmite The Guardian. inca din 2007, ratusca gonflabila de 12 de.

Convorbire telefonica istorica intre presedintele SUA si presedintele Iranului, pentru prima data din 1979

Presedintii american Barack Obama si iranian Hassan Rohani au discutat la telefon vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979, relateaza AFP,.

9 lucruri pe care o femeie le observa prima data la un barbat

Femeile sunt foarte atente la detalii, mai ales la domnii din jurul lor. Site-ulMenshealth. coma alcatuit un top al celor mai importante 9 lucruri pe care o femeie le observa prima data la un barbat.

Chiritoiu: Solicitarea depusa de GFR la CC pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, astazi, ca solicitarea depusa marti de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei CC) pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta.

Faze tari: Cele mai clare imagini cu OZN-uri de pana acum! Ce spune un fost agent FBI; Ce au gasit arheologii intr-o mumie egipteana. Este prima data cand avem dovada; S-a nsurat cu o femeie din cauciuc

Au simtit un miros ciudat langa ghiozdanul fetitei. Cand au vazut ce este inauntru au chemat politia. Politistii au gasit in ghiozdanul cu Minnie Mouse al unei fetite de 3 ani nu mai putin. Cel mai lenes politist din lume! Soferul unui Lamborghini a fost socat cand l-a vazut! Un politist din Germania ofera imaginea zilei! El a fost surprins in timp ce punea o amenda in geamul unui Lamborghini.

Pentru ministrul Dan Sova, TVA este 19%...

Ministrul Marilor proiecte, Dan Sova, a afirmat luni, in fata comisiei pentru proiectul de la Rosia Montana, ca taxa pe valoarea adaugata este de 19%, corectandu-se dupa ce seful acestei comisii i-a atras atentia ca este vorba de 24%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )