Libnet.ro
UNICEF

07:46

S-a intamplat pentru prima data in ultimii 17 ani. Ce EFECTE are intrarea in INCAPACITATE de PLATA a SUA: E catastrofal!

Antena3 Antena3,
S-a intamplat pentru prima data in ultimii 17 ani. Ce EFECTE are intrarea in INCAPACITATE de PLATA a SUA: E catastrofal!

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de . continuă pe Antena3

Statul federal american, in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani

Statul federal american a intrat marti dimineata in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres. Senatul SUA a respins proiectul bugetului federal temporar .

Pentru prima data, o institutie de presa este trimisa in judecata pentru santaj. Fragmente din rechizitoriul DNA

Mai multe extrase din rechizitoriul DNA, in dosarul de santaj RCSRDS - Antena Group au fost prezentate, marti, la emisiunea Esential, de la Antena 3. Pentru prima data, o institutie de presa este.

Rata gigant a fost adusa pentru prima data in SUA, la Pittsburgh (VIDEO)

Rata de cauciuc gigant, creata de artistul olandez Florentijn Hofman, a fost adusa, vineri, pe raul Allegheny din Pittsburgh, Pennsylvania, transmite The Guardian. inca din 2007, ratusca gonflabila de 12 de.

Statul federal american intra in somaj tehnic partial, o premiera in ultimii 17 ani.

Statul federal american a intrat in somaj tehnic partial, marti dimineata, pentru prima data in ultimii 17 ani, situatie care va afecta sute de mii de functionari, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres, transmite Mediafax. In pofida unor tratative intense si a unei seri de du-te-vino intre Senatul cu majoritate democrata si Camera Reprezentantilor, dominata de republicani, niciun proiect de lege a finantelor nu a putut fi adoptat la timp pentru inceperea exercitiului bugetar 2014, .

Convorbire telefonica istorica intre presedintele SUA si presedintele Iranului, pentru prima data din 1979

Presedintii american Barack Obama si iranian Hassan Rohani au discutat la telefon vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979, relateaza AFP,.

9 lucruri pe care o femeie le observa prima data la un barbat

Femeile sunt foarte atente la detalii, mai ales la domnii din jurul lor. Site-ulMenshealth. coma alcatuit un top al celor mai importante 9 lucruri pe care o femeie le observa prima data la un barbat.

Sova: O spun pentru prima oara public - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri ...

Ministrul Dan Sova a declarat, luni, in cadrul audierilor de la Comisia pentru Rosia Montana, ca RMGC ar putea actiona statul roman in judecata la o Curte de Arbitraj pentru a cere ca statul roman sa fie obligat sa elibereze avizul pentru inceperea exploatarii, informeaza Mediafax. Nu este obligatoriu - si este pentru prima oara cand spun intr-un cadru public acest lucru - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri statului roman. Se poate intampla ceva, din punctul meu de vedere ca .

INFOGRAFIE Coca-Cola pierde pentru prima data titlul de cel mai valoros brand din lume. Topul complet

Marul muscat al celor de la Apple valoreaza acum mai mult decat culoarea rosie specifica bauturii carbogazoase, care a cazut pe al treilea loc in topul celor mai valoroase branduri realizat de compania de cercetari Interbrand. Google a urcat pe a doua treapta a podiumului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )