Libnet.ro
UNICEF

09:15

Pentru prima zi din ANUL NOU! 12 retete de ciorbe si supe populare la romani. Ciorba de perisoare, ciorba de vacuta, ciorba a la grec, supa crema de ciuperci, supa de rosii si altele

Antena3 Antena3,
Pentru prima zi din ANUL NOU! 12 retete de ciorbe si supe populare la romani. Ciorba de perisoare, ciorba de vacuta, ciorba a la grec, supa crema de ciuperci, supa de rosii si altele

Retete de ciorbe si supe. Ciorbele si supele se afla printre preparatele preferate ale romanilor. Sunt savuroase si sanatoase si fac deliciul unei mese la care se asaza intreaga familie. continuă pe Antena3

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e deloc bine sa faci in prima zi din ANUL NOU

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e bine sa faci in prima zi din ANUL NOU. Azi, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Vasile, iar peste 600. 000 de romani isi aniverseaza ziua numelui. Iata si care sunt traditiile, obiceiurile si superstitiile pentru aceasta zi.

HOROSCOP RUNE pentru prima zi din ANUL NOU. Taurii au NOROC pe 1 ianuarie 2020

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Adrian Nastase, mesaj acid pentru romani de Anul Nou

Fostul premier Adrian Nastase a postat un mesaj acid de Anul Nou, in care le spune romanilor ca vom vedea din nou, si anul viitor, oportunism, duplicitate si prostie.

HOROSCOP de la Arhanghelul Mihail. Mesajul si rugaciunea primei zile din ANUL NOU pentru zodii

Iata pentru MIERCURI 1 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP indian pentru prima saptamana din ANUL NOU. La ce esti favorizat de zeitati?

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 5 ianuarie 2020 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

HOROSCOP. Mesajul primei zi din ANUL NOU pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 1 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Sfat de Sanatate. Aperitive sanatoase pentru masa de Revelion. Idei de retete gustoase rapid de preparat - Ce ne ingrasa de fapt

Aperitivele de Anul Nou sunt cele mai pacatoase de la masa festiva. Astapentru ca mancam prea mult de la prima masa a serii si nu mai avem niciun chef de distractie.

Urari de Anul Nou! Mesaje pe care sa le trimiti in AJUNUL ANULUI NOU pentru familie, prieteni si iubit(a)

Urari de Anul Nou. Mai sunt cateva ore si vom intampina Anul Nou. Trimite-le un mesaj celor dragi! Inspira-te de aici! .

VIDEO Iohannis, mesaj de Anul Nou: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice Am deplina incredere ca in 2020 vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a postat marti, pe Facebook, un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna, dupa ce 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

PROGRAM CARREFOUR de ANUL NOU. Iata care este programul hipermarketului Carrefour de ANUL NOU

PROGRAM CARREFOUR de ANUL NOU. Iata care este programul hipermarketului Carrefour de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )