Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pentru ca nu si-a gasit partenerul perfect, o femeie din Marea Britanie a gasit o modalitate inedita de a alunga singuratatea (FOTO)

B1 B1,
Pentru ca nu si-a gasit partenerul perfect, o femeie din Marea Britanie a gasit o modalitate inedita de a alunga singuratatea (FOTO)

Scene greu de imaginat pe strazile unui oras din Marea Britanie. O femeie de 37 de ani a socat o lume intreaga cand s-a decis ca, dupa 20 de ani de cautari fara succes a unui partener de viata, sa. continuă pe B1

O femeie din Chisinau, condamnata la 7 ani de inchisoare, pentru proxenetism

O femeie, in varsta de 45 de ani, din Chisinau a fost condamnata la 7 ani de inchisoare, dupa ce a traficat in scop de exploatare sexuala o tanara, potrivit publika. md.

Un jeep a fost gasit intr-un lac din Vadu: Se cauta proprietarul (VIDEO)

Jeep, la apa! Pompierii au intervenit pentru a scoate o masina de teren dintr-un lac. Totul s-a intamplat la iesirea din localitatea Vadu, pe drumul spre mare. Un localnic ar fi dat alarma ca icir.

O femeie din SUA costumata in personajul Chewbacca face furori pe internet (VIDEO)

O mamica din Statele Unite a confirmat teoria ca fericirea e data de lucruri simple. Femeia si-a cumparat de ziua onomastica o masca cu personajul Chewbacca, din filmul Star Wars. Printre hohote contagioase de r.

O femeie din SUA care s-a filmat purtand o masca Chewbacca a doborat recordul de vizualizari pe Facebook Live

Un masca ce imita chipul lui Chewbacca, eroul paros din Razboiul Stelelor, si rasul plin de pofta al unei mame taxane au devenit virale pe internet si au doborat recordul de vizionari pe Facebook Live, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )