Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pentru toate buzunarele. Cele mai variate smartphone-uri care costa SUB 1000 de lei

Antena3 Antena3,
Pentru toate buzunarele. Cele mai variate smartphone-uri care costa SUB 1000 de lei

Pe piata locala de telefonie mobila sunt disponibile o serie de dispozitive cu preturi reduse, mai mult sau mai putin sofisticate, insa cateva dintre acestea se disting prin functionalitatile si design-ul. continuă pe Antena3

TOP: cele mai atractive smartphone-uri care nu depasesc 1.000 de lei

Fiecare producator de telefoane detine mai multe categorii de smartphone-uri destinate fiecarui buzunar. EuroGSM, unul dintre cei mai mari retaileri de telefoane si accesorii de profil propune o lista a celor mai atractive smartphone-uri care nu costa.

Si Lenovo se inhama la smartphone-uri de 5 inci Full HD

Producatori precum Sony, Oppo, Sharp sau HTC se lupta sa aduca in mainile unui numar cat mai mare de utilizatori smartphone-uri cu ecran de 5 inci Full HD. Daca e sa ne luam dupa niste poze scapate pe internet zilele trecute, Lenovo incearca aceeasi reteta. Cu toate ca nu a fost anuntat nimci in mod oficial de catre Lenovo, un set de imagini scapate pe reteaua de socializare chineza Sina Weibo, confirma ca si Lenovo lucreaza la un smartphone cu .

Smartphone-uri Cool pana in 1000 Lei

The PhoneGeeks, divizia de tehnica si telefonie mobila a EuroGsm, ne prezinta o serie de telefoane mobile atragatoare si accesibile pentru tineri, disponibile la preturi mai mici de 1. 000 de lei sub deviza Cool for More. Printre aceste telefoane se numara modele precum Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Ace 2, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Xcover, LG Optimus L7, BlackBerry 9320, Sony Xperia U, dar si doua modele dual sim pentru cei care vor sa fie mult mai practici si sa .

Una dintre cele mai vechi piete din Capitala va fi inlocuita de un supermarket.

Piata Floreasca, una dintre cele mai vechi piete din Bucuresti, este ultima victima a consumerismului. Insa de data asta nu imobiliarele sunt problema, ci retailul. Oamenii spun ca trebuie sa elibereze locatia, pentru a face loc pentru Mega Image, care intentioneaza deschiderea unui supermarket, potrivit realitatea. net. Cand am ajuns in piata, aceasta era pe jumatate goala. Fara tarabe si fara forfota, doar cativa oameni se plimbau printre standuri. Intre vanzarea a doua baterii si trei .

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale Pamantului a fost dezlegat

Un nou studiu al cercetatorilor a dezlegat unul dintre cele mai mari mistere ale Pamantului: Ce se afla in interiorul lui?Acestia au descoperit ca miezul Pamantului contine o cantitate de 0,1-0,8% carbon.

Val de furturi de iPhone-uri in Londra. Cum sunt sustrase noile smartphone-uri Apple

Londonezii se confrunta cu aproximativ 170 de furturi de iPhone-uri pe zi, o metoda foarte populara la ora actuala fiind talharirea oamenilor aflati in mers, pe strada, de catre hoti pe biciclete, potrivit cifrelor furnizate de Scotland Yard.

S-au epuizat aproape toate biletele tip Gazon A la concertul Depeche Mode!

Vestea revenirii trupei Depeche Mode in Romania a fost extrem de bine primita de fani, acestia grabindu-se sa-si achizitioneze biletele pentru unul dintre cele mai asteptate show-uri din primavara viitoare! Inca de la punerea in vanzare a acestora, categoria Gazon A a fost cea mai solicitata, fiind in prezent aproape de epuizare. Depeche Mode va concerta anul viitor pe Arena Nationala din Bucuresti, pe data de 15 mai. Continue reading .

Vezi ce bugetari au cele mai mari SPORURI pentru CONDITIILE de munca.

Stresul si nervii de la serviciu aduc mai multi bani la salariu, in cazul bugetarilor, decat munca in conditii periculoase sau pe timp de noapte, potrivit unei analize Realitatea. net. Sporurile continua sa rotunjeasca veniturile bugetarilor, ajungand pana la 20% din salariul de baza, iar conditiile grele de munca pot aduce pana la 7. 200 de lei in plus, in anumite institutii ale statului. Daca ne raportam la sporurile incasate in 2012 pentru conditiile de munca, bugetarii care muncesc in cele .

Gazele se scumpesc, din 2013, cu 10 %, pentru toate tipurile de consumatori

Gazele se scumpesc de la anul cu 10 procente. Tarifele vor creste pentru consumatorii casnici cu 8% in luna iulie si cu 2 procente in octombrie 2013, se arata in raportul anual al Autoritatii Nationale de.

ADPM Special! Top 10 cele mai bune filme horror ale tuturor timpurilor!

De curand, site-ul IMDB. com a lansat topul celor mai bune filme horror ale tuturor timpurilor. Topul este bazat pe rating-urile si voturile utilizatorilor din intreaga lume. Merita sa arunci o privire asupra titlurilor pentru ca, in serile ploioase ce se anunta, un film horror vizionat alaturi de prieteni poate reprezenta o activitate cat se poate de distractiva! Continue reading .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )