Libnet.ro
UNICEF

08:00

TOP: cele mai atractive smartphone-uri care nu depasesc 1.000 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: cele mai atractive smartphone-uri care nu depasesc 1.000 de lei

Fiecare producator de telefoane detine mai multe categorii de smartphone-uri destinate fiecarui buzunar. EuroGSM, unul dintre cei mai mari retaileri de telefoane si accesorii de profil propune o lista a celor mai atractive smartphone-uri care nu costa. continuă pe Wall-Street Ro

Topul Forbes al celor mai atractive tari pentru mediul de afaceri: Romania, surclasata de Ungaria si Bulgaria

Romania s-a pozitionat pe locul 60 in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, un top care include in total 141 de state. Romania s-a clasat dupa vecinele Ungaria si.

Topul Forbes al celor mai atractive tari pentru mediul de afaceri: Romania, surclasata de vecinele Ungaria si Bulgaria

Romania s-a pozitionat pe locul 60 in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, un top care include in total 141 de state. Romania s-a clasat dupa vecinele Ungaria si.

Smartphone-uri Cool pana in 1000 Lei

The PhoneGeeks, divizia de tehnica si telefonie mobila a EuroGsm, ne prezinta o serie de telefoane mobile atragatoare si accesibile pentru tineri, disponibile la preturi mai mici de 1. 000 de lei sub deviza Cool for More. Printre aceste telefoane se numara modele precum Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Ace 2, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Xcover, LG Optimus L7, BlackBerry 9320, Sony Xperia U, dar si doua modele dual sim pentru cei care vor sa fie mult mai practici si sa .

Si Lenovo se inhama la smartphone-uri de 5 inci Full HD

Producatori precum Sony, Oppo, Sharp sau HTC se lupta sa aduca in mainile unui numar cat mai mare de utilizatori smartphone-uri cu ecran de 5 inci Full HD. Daca e sa ne luam dupa niste poze scapate pe internet zilele trecute, Lenovo incearca aceeasi reteta. Cu toate ca nu a fost anuntat nimci in mod oficial de catre Lenovo, un set de imagini scapate pe reteaua de socializare chineza Sina Weibo, confirma ca si Lenovo lucreaza la un smartphone cu .

Una dintre cele mai vechi piete din Capitala va fi inlocuita de un supermarket.

Piata Floreasca, una dintre cele mai vechi piete din Bucuresti, este ultima victima a consumerismului. Insa de data asta nu imobiliarele sunt problema, ci retailul. Oamenii spun ca trebuie sa elibereze locatia, pentru a face loc pentru Mega Image, care intentioneaza deschiderea unui supermarket, potrivit realitatea. net. Cand am ajuns in piata, aceasta era pe jumatate goala. Fara tarabe si fara forfota, doar cativa oameni se plimbau printre standuri. Intre vanzarea a doua baterii si trei .

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Orice om ar trebui sa-l vada macar o data in viata

Aceasta poza uimitoare, realizata de fotograful Scott Robertson, arata Farul Nugget Point din Noua Zeelanda. Aflat pe varful unei stanci, acesta este unul dintre cele mai spectaculoase faruri din lume. Farul.

ADPM Special! Top 10 cele mai bune filme horror ale tuturor timpurilor!

De curand, site-ul IMDB. com a lansat topul celor mai bune filme horror ale tuturor timpurilor. Topul este bazat pe rating-urile si voturile utilizatorilor din intreaga lume. Merita sa arunci o privire asupra titlurilor pentru ca, in serile ploioase ce se anunta, un film horror vizionat alaturi de prieteni poate reprezenta o activitate cat se poate de distractiva! Continue reading .

Vezi ce bugetari au cele mai mari SPORURI pentru CONDITIILE de munca.

Stresul si nervii de la serviciu aduc mai multi bani la salariu, in cazul bugetarilor, decat munca in conditii periculoase sau pe timp de noapte, potrivit unei analize Realitatea. net. Sporurile continua sa rotunjeasca veniturile bugetarilor, ajungand pana la 20% din salariul de baza, iar conditiile grele de munca pot aduce pana la 7. 200 de lei in plus, in anumite institutii ale statului. Daca ne raportam la sporurile incasate in 2012 pentru conditiile de munca, bugetarii care muncesc in cele .

Justin Bieber, marele castigator la American Music Awards. Tanarul megastar a plecat acasa cu cele mai ravnite trofee

A fost o noapte senzationala la Los Angeles, unde cei mai renumiti artisti de peste ocean au realizat showuri de exceptie la American Music Awards. Cel mai apreciat premiu a fost cucerit de Justin Bieber. Tanarul.

Filmul The Avengers si rockerul Adam Levine-cele mai multe nominalizari la ...

Filmul Razbunatorii/ The Avengers a primit nominalizari la gala Peoples Choice Awards 2013, iar Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a fost nominalizat la sase categorii muzicale si de televiziune,, scrie Mediafax. Justin Bieber, Channing Tatum si actritele Jennifer Lawrence si Emma Stone au fost si ei nominalizati la mai multe categorii de premii. Peoples Choice Awards este singura gala de la Hollywood ce acopera cele trei domenii principale din industria americana de divertisment - .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )