Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pentru a trece de efectele Brexit, tatal premierului britanic aplica pentru cetatenia franceza

Adevărul Adevărul,
Pentru a trece de efectele Brexit, tatal premierului britanic aplica pentru cetatenia franceza

Stanley Johnson, tatal prim-ministrului britanic Boris Johnson, a declarat joi ca este in proces de obtinere a unui pasaport francez pentru a-si mentine legaturile cu Uniunea Europeana dupa Brexit, relateaza Reuters. Fost membru al Parlamentului European, Stanley Johnson a votat, la referendumul din 2016, pentru ramanerea Regatului in UE. continuă pe Adevărul

Tatal premierului britanic vrea pasaport francez pentru a ramane in Uniunea Europeana

Stanley Johnson, tatal premierului britanic Boris Johnson, a aplicat pentru obtinerea unui pasaport .

Tatal prim-ministrului britanic aplica pentru cetatenia franceza

Stanley Johnson, tatal prim-ministrului britanic Boris Johnson, a declarat joi ca este in proces de obtinere a unui pasaport francez pentru a-si mentine legaturile cu Uniunea Europeana dupa Brexit, relateaza Reuters.

Unda verde pentru Acordul post-Brexit

Ambasadorii statelor Uniunii Europene au aprobat, luni, aplicarea provizorie a Acordului dintre Bruxelles si Londra privind relatiile post-Brexit, de la 1 ianuarie 2021, data de la care Marea Britanie paraseste blocul comunitar. Reamintim ca joi, dupa zece luni de negocieri epuizante, Uniunea Europeana si Regatul Unit au incheiat un acord istoric cu privire la viitoarea lor relatie comerciala, care le va permite sa evite in extremis un no deal devastator pentru economiile lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )