Libnet.ro
UNICEF

23:45

Perchezitii in cazul agresiunii femeii jandarm: Doua persoane, duse la audieri (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii in cazul agresiunii femeii jandarm: Doua persoane, duse la audieri (VIDEO)

Procurorii de la Parchetul Capitalei au efectuat, joi, noi perchezitii in cazul agresiunii femeii jandarm, la protestul din 10 august. Doua persoane au fost aduse la audieri. Adunity_80577 Redam mai. continuă pe B1

inca doua retineri in dosarul furtului armei femeii-jandarm

Procurorii Parchetului Capitalei au dispus retinerea a inca doua persoane in dosarul privind furtul armei femeii jandarm, agresata in timpul protestului din 10 august din Piata Victoriei. Potrivit unui.

Politia Capitalei: Barbatul care a furat pistolul femeii-jandarm a tras doua focuri cu aceasta arma, pe un teren viran (VIDEO)

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat marti ca barbatul care a furat arma femeii-jandarm la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei a folosit pistolul, tragand doua focuri de.

Barbatul acuzat ca a sustras pistolul femeii jandarm si-a retras contestatia si va ramne n arest preventiv

Barbatul acuzat ca a sustras pistolul femeii jandarm la protestele din 10 august si-a retras contestatia si va fi cercetat in continuare in arest preventiv, a precizat miercuri avocatul acestuia, citat de Agerpres.

A fost gasit pistolul femeii jandarm, furat in timpul protestelor din Piata Victoriei

Politia confirma: a fost gasit pistolul femeii jandarm, sustras in timpul .

Doua persoane au cazut cu parapanta in Ocna Sibiului

Doua echipaje SMURD intervin luni seara pentru salvarea a doua persoane care au cazut cu o parapanta cu motor la intrarea in orasul Ocna Sibiului, in zona fabricii ICOS, informeaza ISU Sibiu. Potrivit s.

Rasturnare de situatie. Barbatul care a furat pistolul femeii jandarm isi retrage contestatia de a ramane in libertate

Protestatarul care a lovit femeia jandarm si a i-a furat arma in seara de 10 august si-a retras cerea de a ramane in libertate. Initial, Dumitru Daniel a contestat masura de arestare preventiva. Agresorul a.

Batausul femeii jandarm vrea in libertate

Barbatul care a batut-o cu brutalitate pe femeia jandarm si i-a furat arma, vrea in libertate. Acesta a fost identificat si gasit la doar cateva zile dupaprotestul din 10 august. Ulterior a.

Procurorii au mai doua persoane in dosarul violentelor de la mitingul diasporei. De ce este acuzat barbatul

UPDATE:Procurorii au emis mandat de retinere pentru 24 de ore si in cazul celui de-al doilea barbat audiat joi dupa ce a fost identificat in imaginile cu agresarea jandarmilor. Un barbat a fost.

Doua persoane au murit la distanta de doar cateva minute dupa ce au cazut de la inaltime. Una dintre victime a ramas suspendata de o grinda

Doua posibile sinucideri au avut loc, miercuri, la Poliesti la o distanta de doar cateva minute. O femeie in varsta de 60 de ani si un barbat de 50 de ani au murit dupa ce au cazut de la inaltime.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )