Libnet.ro
UNICEF

08:30

Perchezitii DNA la Primaria Braila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii DNA la Primaria Braila

ACTUALIZARE 12:12 Primarul Aurel Simionescu, ridicat de anchetatori si dus la DNA Galati pentru audieri Primarul municipiului Braila Aurel Simionescu a fost ridicat miercuri de anchetatori si a fost transportat cu o duba a jandarmeriei la sediul DNA Galati pentru audieri, transmite Agerpres. *ACTUALIZARE 11:54 Primarul din Braila ar fi favorizat un consortiu de firme la licitatia pentru modernizarea unui bulevard . continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii DNA la Primaria Braila, intr-un dosar de frauda cu fonduri europene. Prejudiciul: 10 milioane euro

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la Primaria Braila, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, cu un prejudiciu estimat la 10 milioane de euro.

Perchezitii DNA la Primaria Braila

Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii in doua locatii situate in municipiul Braila, dintre care una este sediul primariei, intr-un dosar de coruptie, transmit televiziunile de stiri.

Perchezitii DNA la Primaria Gheorghieni, precum si la firme din Bucuresti si Harghita

Procurorii DNA efectueaza, luni, perchezitii la Primaria Ghoerghieni, precum si la mai multe firme din Bucuresti si Harghita, intr-un dosar de coruptie.

Perchezitii la Primaria Braila. Procurorii DNA in biroul primarului Aurel Gabriel Simionescu

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Galati efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in anul 2010.

Perchezitii DNA in 13 locatii din judetul Timis. Doua sunt sediile unor institutii publice

Procurorii DNA efectueaza, luni, perchezitii in 13 locatii situate in judetul Timis, dintre care doua sunt sediile unor institutii publice, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in 2015.

13 perchezitii DNA la Timisoara, intr-un dosar de coruptie. Vizate, IPJ Timis si Politia Timisoara

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, la Timisoara, 13 perchezitii, dintre care doua, la Inspectoratul Judetean de Politie Timis si Politia Timisoara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )