Libnet.ro
UNICEF

06:15

Perchezitii la persoane din judetul Galati banuite de inselaciune, fals si uz de fals

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la persoane din judetul Galati banuite de inselaciune, fals si uz de fals

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Arges, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR, efectueaza, astazi, trei perchezitii domiciliare pe raza judetului Galati la locuintele unor persoane banuite de inselaciune, fals si uz de fals. continuă pe Ziarul Bursa

Un copil de 9 ani si o femeie, raniti intr-un incendiu produs la o cabana din judetul Brasov

Un copil de 9 ani si o femeie au fost raniti, sambata, in urma unui incendiu care a cuprins o cabana din judetul Brasov.

Perchezitii la persoane banuite ca au postat anunturi de vanzare fictive pe internet si au incasat banii fara sa livreze bunurile promise

Politistii din Arges fac, duminica, trei perchezitii in Galati la persoane suspectate ca au postat anunturi fictive privind vanzarea unor bunuri si ar fi incasat banii, fara sa livreze obiectele promise. Trei persoane vor fi audiate, fiins acuzate de inselaciune, fals si uz de fals,.

Perchezitii la persoane suspectate ca au postat anunturi de vanzare fictive pe internet

Politistii din Arges fac, duminica, trei perchezitii in Galati la persoane suspectate ca au postat anunturi fictive privind vanzarea unor bunuri si ar fi incasat banii, fara sa livreze obiectele promise, anunta News. ro. Trei persoane vor fi audiate, fiins acuzate de inselaciune, fals si uz de fals.

Doi parinti din judetul Iasi refuza sa-si opereze fetita bolnava de cancer. Motivul este de-a dreptul socant

Caz socant la Iasi. Doi parinti din comuna Raducaneni refuza sa-si opereze fetita bolnava de cancer renal in stadiu terminal, pentru ca sunt convinsi ca medicii vor sa fure organele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )