Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii DNA in Braila, intr-un dosar de coruptie. Sefa Serviciului de expertiza medicala, VIZATA de ancheta

România Liberă România Liberă,
Perchezitii DNA in Braila, intr-un dosar de coruptie. Sefa Serviciului de expertiza medicala, VIZATA de ancheta

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie in care este vizata sefa institutiei, dr. Ana Boala. continuă pe România Liberă

Perchezitii DNA in Braila: este vizat si sediul unei institutii publice

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Galati efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013- 2015.

Perchezitii in 44 de locatii, intr-un dosar cu evaziune fiscala de 11 milioane lei

In aceasta dimineata, peste 120 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 44 mandate de perchezitie domiciliara in Bucuresti si judetele Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala Braila. Sefa institutiei, vizata de ancheta

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie, sefa institutiei, dr. Ana Boala, fiind vizata de ancheta,.

Perchezitii in Capitala, Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala: Prejudiciul adus statului este de 11 milioane de lei (VIDEO)

Politistii efectueaza marti dimineata 44 de perchezitii in Capitala si doua judete, Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza B1 TV. Reprezentantii unor compa.

Perchezitii la firme de consultanta, intr-un dosar de evaziune fiscala

Peste 40 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Capitala si in judetele Ilfov si Dambovita, fiind vizate mai multe firme de consultanta in afaceri suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest dosar fiind de 11 milioane de.

40 de perchezitii la firme de consultanta, intr-un dosar de evaziune fiscala. Vezi prejudiciul

Peste 40 de perchezitii au loc, marti dimineata, in Capitala si in judetele Ilfov si Dambovita, fiind vizate mai multe firme de consultanta in afaceri suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, si care au prejudiciat statul cu 11 milioane de lei.

Fost judecator, retinut intr-un dosar in care este anchetat un alt magistrat de la Curtea de Apel Iasi

00 - Un fost judecator de la Pascani a fost retinut de procurori pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este anchetat si un alt magistrat de Curtea de Apel Iasi. 40 - Avocatul.

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala din Braila. Sefa institutiei, vizata de procurorii DNA

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie. Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie .

UPDATE Politia face 44 de perchezitii in Bucuresti intr-un dosar cu evaziune fiscala de 11 mil. lei. Sunt vizate firme de consultanta in afaceri

Marti dimineata, peste 120 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare 44 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Dambovita si pun in executare 36 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. In acest dosar ar fi vizate firme de consultanta in afaceri, intre care SC Merchandising Provider Company, QB Promotion Company, Pro Communication Advertising si Ferma de idei SRL.

Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, intr-un dosar privind contracte ilegale

Politistii fac perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia si la sediile unor firme din judetele Ialomita si Tulcea cu care unitatea medicala ar fi incheiat ilegal mai multe contracte de prestari servicii, fosta conducere a spitalului fiind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )