Libnet.ro
UNICEF

23:00

Perchezitii la una dintre cele mai mari banci din lume, dupa dezvaluirile Panama Papers. Vezi ce afaceri detine in Romania

Antena3 Antena3,
Perchezitii la una dintre cele mai mari banci din lume, dupa dezvaluirile Panama Papers. Vezi ce afaceri detine in Romania

Sediul central al grupului bancar francez Societe Generale a fost perchezitionat marti in cadrul unei anchete preliminare demarata de Parchetul francez pentru frauda fiscala agravata ca urmare a. continuă pe Antena3

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii.

Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrite. Iata cum arata fiica ei

Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa Kate Beckinsale se pare ca a transmis mai departe mostenirea genetica.

Un atelier revolutionar destinat start-up-urilor va fi dezvoltat la Bistrita. Acesta va fi acreditat de una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Parcul Industrial situat la doi pasi de Bistrita vine cu un produs revolutionar destinal start-up-urilor. Este vorba despre un Fab Lab, un atelier unde firmele aflate la inceput care nu-si permit sa-si dezvolte propria linie de productie, vor putea realiza orice produs. Fab Lab-ul urmeaza a fi acreditat de MIT, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene.

Cele mai bogate familii din lumea modei. Cine sunt oamenii care conduc aceasta industrie

Cele mai bogate familii din lumea modei inregistreaza anual cifre de afaceri care trec de ordinul miliardelor de dolari. Sunt copiii si nepotii marilor creatori si oameni de afaceri, care au pus bazele unor imperii in urma cu zeci de ani, imperii care dicteaza acum tendintele in lumea modei.

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

Clipul zilei: 65 dintre cele mai iubite piese de Rock 'N' Roll prezentate in 5 minute

Pentru un weekend inspirat, va recomandat la inceput de sfarsit de saptamana o calatorie virtuala printre cele mai iubite 65 de piese Rock 'N' Roll.

Luvru de Certeze: Cele mai celebre picturi din lume pot fi admirate pe peretii vilelor osenilor din comuna satmareana (FOTO)

Pentru satenii din comuna satmareana Certeze, saracia este o stare pe care nu o mai cunosc de ani buni. Dupa ani de zile in care au muncit in strainatate, osenii se mandresc cu vile si.

FOTO Cele mai frumoase locuri din Italia

Italia beneficiaza atat de o bogatie naturala deosebita, cat si de o arhitectura spectaculoasa, iar combinatia dintre cele doua face Cizma o destinatie turistica foarte apreciata. Va prezentam in urmatoarele randuri cateva dintre cele mai frumoase locuri din Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )