Libnet.ro
UNICEF

13:15

Performanta pentru Romania la canotaj: Medalie de aur, la Europene

Antena3 Antena3,
Performanta pentru Romania la canotaj: Medalie de aur, la Europene

Barca feminina de 8+1 a Romaniei Ioana Vrinceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea) a cucerit. continuă pe Antena3

Performanta pentru Romania la canotaj: Medalie de aur, la Campionatele Europene

Barca feminina de 8+1 a Romaniei Ioana Vrinceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea) a cucerit.

Aur pentru Romania la canotaj, la Europenele din Cehia

Sportivele romane Madalina Beres si Laura Oprea au castigat medaliile de aur in proba feminina de dublu rame, duminica, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice.

CE Canotaj: Aur pentru Romania, la 8+1 feminin

Barca feminina de 8+1 a Romaniei Ioana Vrinceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea) a cucerit duminica aurul la Campionatele Europene de la Racice Cehia), informeaza Agerpres.

CE Canotaj: Aur pentru Romania la patru rame feminin

Echipajul feminin de patru rame al Romaniei, format din Cristina Popescu, Alina Elena Pop, Beatrice Parfenie si Georgiana Parascanu, a cucerit, sambata, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Racice Cehia), transmite Agerpres.

Olimpiada Europeana de Fizica: o medalie de aur si trei de argint pentru Romania

O medalie de aur si trei de argint sunt premiile cu care se intorc acasa elevii romani care au participat la Olimpiada Europeana de Fizica EuPhO 2017, desfasurata intre 20 si 24 mai la Tallin, in Estonia. Echipa care a reprezentat Romania la Olimpiada s-a pregatit prin intermediul programului Hai la Olimpiada!, sustinut de Banca Comerciala Romana si de Fundatia eMAG.

O medalie de aur si trei de argint pentru Romania la Olimpiada Europeana de Fizica

Elevii romani care au participat la Olimpiada Europeana de Fizica - EuPhO 2017, desfasurata intre 20 si 24 mai la Tallin, in Estonia, se intorc acasa cu o medalie de aur si trei de argint. Aflata la prima editie, Olimpiada Europeana de Fizica a reunit participanti din 24 de tari.

Directorul ArcelorMittal Galati: Din pacate suntem prea mari pentru Romania / Compania vrea sa produca tevi pentru gazoductul BRUA

ArcelorMittal Galati vrea sa produca tevi si tuburi din tabla de otel la combinatul de la Galati pentru gazoductul Bulgaria - Romania - Ungaria - Austria BRUA), a declarat, intr-un interviu acordat pentru News. ro, directorul general al ArcelorMittal Galati, Bruno Ribo.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )