Libnet.ro
UNICEF

09:00

Aur pentru Romania la canotaj, la Europenele din Cehia

Antena3 Antena3,
Aur pentru Romania la canotaj, la Europenele din Cehia

Sportivele romane Madalina Beres si Laura Oprea au castigat medaliile de aur in proba feminina de dublu rame, duminica, la Campionatele Europene de canotaj de la Racice. continuă pe Antena3

CE Canotaj: Aur pentru Romania la patru rame feminin

Echipajul feminin de patru rame al Romaniei, format din Cristina Popescu, Alina Elena Pop, Beatrice Parfenie si Georgiana Parascanu, a cucerit, sambata, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Racice Cehia), transmite Agerpres.

CE Canotaj: Aur pentru Romania, la 8+1 feminin

Barca feminina de 8+1 a Romaniei Ioana Vrinceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea) a cucerit duminica aurul la Campionatele Europene de la Racice Cehia), informeaza Agerpres.

Romania este tara din lume cu 300.000 de cetateni ascultati la telefoane

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat vineri, in fata tinerilor din partid, ca institutiile sunt facute sa apere cetateanul, nu sa-i asculte telefoanele si sa-l trimita in instanta pentru vini inchipuite, Romania fiind tara din lume cu 300. 000 de cetateni ascultati la telefoane, ceea ce este o rusine.

Performanta pentru Romania la canotaj: Medalie de aur, la Europene

Barca feminina de 8+1 a Romaniei Ioana Vrinceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea) a cucerit.

Performanta pentru Romania la canotaj: Medalie de aur, la Campionatele Europene

Barca feminina de 8+1 a Romaniei Ioana Vrinceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea) a cucerit.

O medalie de aur si trei de argint pentru Romania la Olimpiada Europeana de Fizica

Elevii romani care au participat la Olimpiada Europeana de Fizica - EuPhO 2017, desfasurata intre 20 si 24 mai la Tallin, in Estonia, se intorc acasa cu o medalie de aur si trei de argint. Aflata la prima editie, Olimpiada Europeana de Fizica a reunit participanti din 24 de tari.

Directorul ArcelorMittal Galati: Din pacate suntem prea mari pentru Romania / Compania vrea sa produca tevi pentru gazoductul BRUA

ArcelorMittal Galati vrea sa produca tevi si tuburi din tabla de otel la combinatul de la Galati pentru gazoductul Bulgaria - Romania - Ungaria - Austria BRUA), a declarat, intr-un interviu acordat pentru News. ro, directorul general al ArcelorMittal Galati, Bruno Ribo.

Daniel Constantin: Luni vom avea evenimentul de lansare al noului partid. Numele de Pro Romania este una din variante

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, a declarat, joi, la TVR1, ca lunia va fi lansat noul partid pe care vrea sa-l constituie in jurl unui grup de parlamentari proveniti din fostul PC, Constantin precizand ca exista doua variante de nume al noii formatiuni, unul dintre ele fiind Partidul Pro Romania, potrivit news. ro.

Spaga romaneasca pentru agentii guvernamentali americani din Irak. Un militar a fost arestat in secret la Iasi, dupa solicitarea Guvernului SUA

Un roman de 49 de ani a fost arestat de judecatorii ieseni, in regim de urgenta, ca urmare a unei solicitari venite din partea Departamentului de Justitie a Statelor Unite ale Americii, echivalentul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )