Libnet.ro
UNICEF

17:30

Performanta uriasa pentru cel mai rapid om al planetei

Antena3 Antena3,
Performanta uriasa pentru cel mai rapid om al planetei

Jamaicanul Usain Bolt ramane invincibil la Campionatul Mondial: dupa un sezon in care s-a menajat, dupa o calificare palida in ultimul act, Fulgerul a lovit o data, la momentul criric, reusind prima cursa cu. continuă pe Antena3

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco (VIDEO)

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor pentru filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, desfasurat in perioada 7-16 august, la San Francisco. Premiul pentru cel mai bun.

Justin Gatlin este cel mai rapid. Americanul e favorit la titlul mondial in proba de 100 de metri

Justin Gatlin este cel mai in forma sprinter al momentului si principalul favorit la castigarea titlului mondial in proba de 100 de metri. in serii, americanul a terminat cursa in 9 secunde 83 de sutimi, cea mai.

Bayern Munchen incaseaza cel mai rapid gol din istoria Bundesliga

Campioana Germaniei, FC Bayern Munchen, a trecut sambata la Hoffenheim prin momente mai putin placute.

Un roman, cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco

Cineastul Kiki Vasilescu a primit premiul pentru cel mai bun regizor, cu filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, care s-a desfasurat in perioada 7 - 16 august, la San Francisco.

Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului

Huawei Honor i7 este un nou dispozitiv al chinezilor, dar unul care se straduieste foarte mult sa iasa in evidenta prin doua functionalitati cel putin diferite. Huawei are cateva dispozitive interesante anul acesta, printre care P8 si seria Honor partial disponibila in Romania. Recent, a adaugat seriei Honor un nou model. Vine cu scanner pentru [] Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile imagini cu Sony Xperia Z5 ne arata ca nu e cel mai frumos telefon

Sony Xperia Z4 cunoscut ca Xperia Z3+ in Europa si alte regiuni) nu a fost cel mai avansat smartphone, cel putin nu fata de Xperia Z3. Cu toate astea, avem asteptari ceva mai mari de la viitorul varf de gama japonez. Sony Xperia Z5 ar putea face cunostinta cu publicul in cadrul IFA 2015, dar [] Noile imagini cu Sony Xperia Z5 ne arata ca nu e cel mai frumos telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mugur Mihaescu, prietenul cel mai bun al fiicei sale

Pentru Mugur Mihaescu, liderul grupului umoristic Vacanta Mare, tatal unei fete in varsta de 18 ani, nu exista conflict intre generatii. Mugur este foarte apropiat de fiica sa, Ivona, fiind astfel permanent in legatura cu problemele si aspiratiile tinerilor.

Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse

Cele doua trailere aparute pana acum ale filmului The Martian arata ca vom avea de-a face cu un SF poate mai bun decat Interstellar si Gravity. Pentru multi, poate ca The Martian suna ca o actualizare a Interstellar: un SF cu buget mare, in care Matt Damon ramane cumva captiv in spatiu. Totusi, daca esti [] Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai sigur telefon revine: BlackPhone 2, la precomanda

Dupa ce a devenit evident ca primul BlackPhone nu si-a atins scopul, cei de la Silent Circle au adus pe piata un urmas BlackPhone 2. A trecut mai bine de un an de cand primul BlackPhone a ajuns pe piata si a dus la extrem asteptarile celor ce aveau o obsesie pentru securitatea datelor [] Cel mai sigur telefon revine: BlackPhone 2, la precomanda Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cati ani are cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare

Cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, informeaza indiatimes. com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3015 seconds )