Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati ani are cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare

Antena3 Antena3,
Cati ani are cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare

Cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, informeaza indiatimes. com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara,. continuă pe Antena3

Cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare pe mare a fost gasit dupa 108 ani

Cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, scrie indiatimes. com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara, a.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla, descoperit la peste 108 ani dupa ce a fost aruncat in mare

O sticla descoperita pe o plaja din Marea Nordului, la peste 108 ani dupa ce a fost lansata in mare, ar putea contine cel mai vechi mesaj de acest fel din lume, au anuntat reprezentantii unei asociatii de biologie marina din Marea Britanie,.

Povestile fascinante ale celor sapte mari faruri care pazesc coasta Marii Negre.Cel mai vechi far, la Tuzla. Ce semnal transmite lumina rosie fixa

Zona de coasta a Romaniei este vegheata de sapte mari faruri amplasate de-a lungul tarmului Marii Negre - la Mangalia, Tuzla, Constanta, Midia, Gura Portitei, Sfantu Gheorghe si Sulina. Farurile sunt in grija Ministerului Apararii Nationale, mai exact a Fortelor Navale Romane, fiind administrate de Directia Hidrografica Maritima.

Povestile fascinante ale celor sapte mari faruri care pazesc coasta Marii Negre.Cel mai vechi far, la Tuzla

Zona de coasta a Romaniei este vegheata de sapte mari faruri amplasate de-a lungul tarmului Marii Negre - la Mangalia, Tuzla, Constanta, Midia, Gura Portitei, Sfantu Gheorghe si Sulina. Farurile sunt in grija Ministerului Apararii Nationale, mai exact a Fortelor Navale Romane, fiind administrate de Directia Hidrografica Maritima.

Directiva fara precedent din partea Uniunii Europene: Proprietarii de apartamente, obligati sa schimbe centralele termice mai vechi de 10 ani cu unele mai putin poluante si mai scumpe

Proprietarii de apartamente, ale caror centrale termice sunt mai vechi de 10 ani, vor fi obligati din toamna sa si le schimbe cu unele mai putin poluante, dar mult mai scumpe. Potrivit directivei venite din partea.

Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului

Huawei Honor i7 este un nou dispozitiv al chinezilor, dar unul care se straduieste foarte mult sa iasa in evidenta prin doua functionalitati cel putin diferite. Huawei are cateva dispozitive interesante anul acesta, printre care P8 si seria Honor partial disponibila in Romania. Recent, a adaugat seriei Honor un nou model. Vine cu scanner pentru [] Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat cel mai pronuntat declin din ultimii cinci ani. Livrarile catre China s-au redus cu 40%

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat in luna iulie cel mai accentuat declin lunar inregistrat din noiembrie 2009, scrie Bloomberg. Acest declin s-a consemnat pe fondul reducerii livrarilor catre Asia,.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au scazut in iulie cel mai mult in ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei, cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie anul acesta cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal, informeaza Bloomberg. com.

Marele declin chinezesc: Indicele privind industria prelucratoare, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Un indice privind industria prelucratoare chineza a inregistrat in august cel mai amplu declin din ultimii sase ani si jumatate, amplificand temerile legate de accentuarea incetinirii activitatilor economice,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )