Libnet.ro
UNICEF

11:30

Performantele BVB, in scadere, dupa trei ani din mandatul lui Sobolewski

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Performantele BVB, in scadere, dupa trei ani din mandatul lui Sobolewski

Din cauza lipsei listarilor, statul nu l-a mai ajutat pe Sobolewski sa primeasca bonusul de performanta cu care era obisnuit Bursa de Valori Bucuresti BVB) a dus-o din rau in mai rau in ultimii trei ani, dupa venirea lui Ludwik Sobolewski, pe postul de director general, dupa cum arata indicatorii de performanta, stabiliti chiar in contractul acestuia. Lichiditatea, profitul operational si cotatia actiunilor BVB au scazut incepand cu 2015, dupa ce, la inceputul mandatului, Sobolewski a avut noroc cu listarile statului Romgaz si Electrica si cu cateva tranzactii semnificative facute de Fondul Proprietatea. continuă pe Ziarul Bursa

Ovidiu Hada a fost eliberat conditionat. Fostul primar al Hunedoarei din 2008 - 2012 a petrecut trei ani in detentie

Tribunalul Alba a solutionat dosarul in care Ovidiu Hada, fost primar al Hunedoarei intre anii 2008 si 2012, a solicitat eliberarea conditionata dupa cei trei ani petrecuti in detentie, in urma pedepsei primite intr-un dosar privind infractiuni de abuz in serviciu.

Peste doi - trei ani vor disparea complet semnele crizei

Anul 2016 poate fi comparat, in materie de efervescenta a pietei imobiliare, cu 2005, ceea ce inseamna ca peste doi - trei ani vor disparea complet semnele crizei, spune Marius Uzunov, presedintele Regatta Imobiliare, citat de Mediafax.

Ambulanta cu un pacient de trei ani, spulberata in trafic de un sofer neatent

Un sofer din Tulcea a distrus o ambulanta care transporta la spital un copil de trei ani, intoxicat cu medicamente. Barbatul nu a acordat prioritate, desi ambulanta circula cu semnalele acustice si luminoase.

Dupa doi ani de coma profunda, Ioana Condea, tanara violata si torturata in Germania, da primele semne ca isi revine

Dupa doi ani de coma profunda, Ioana Condea, tanara care a ajuns pe mana unor proxeneti din Germania si a fost batuta cu bestialitate, da primele semne ca isi va reveni. Medicii din.

Relatiile diplomatice dintre Marea Britanie si Iran, reluate dupa cinci ani

Marea Britanie si Iranul au decis reluarea legaturilor diplomatice la nivel de ambasadori, la cinci ani dupa ce un grup de studenti a atacat ambasada britanica din Teheran.

Cum comenteaza Elena Basescu divortul de Bogdan Ionescu, dupa patru ani de casatorie

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat, dupa un mariaj de patru ani, informatia fiind confirmata de fiica fostului presedinte al Romaniei.

Dupa 10 ani de asteptare, pacientii primesc un nou tratament la un mare spital din Iasi

Pacientii cu afectiuni respiratorii pot primi din nou tratament cu aerosoli cu apa sulfuroasa la Spitalul de Recuperare din Iasi. Instalatia nu mai putea fi folosita de mai bine de un deceniu deoarece nu se gasea o sticla rezistenta la apa sulfuroasa.

Vinales aduce prima victorie pentru Suzuki la MotoGP dupa noua ani

Pilotul spaniol Maverick Vinales a castigat, duminica, Marele Premiu al Marii Britanii la clasa MotoGP si a bifat astfel primul sau succes din cariera la clasa regina a Motomondialului de Viteza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )