Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum comenteaza Elena Basescu divortul de Bogdan Ionescu, dupa patru ani de casatorie

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza Elena Basescu divortul de Bogdan Ionescu, dupa patru ani de casatorie

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat, dupa un mariaj de patru ani, informatia fiind confirmata de fiica fostului presedinte al Romaniei. continuă pe România Liberă

Divort la nivel inalt! Elena Basescu s-a despartit de Bogdan Ionescu dupa 4 ani de casnicie

Fiica cea mica a lui Traian Basescu, Elena, s-a separat de primul sot. Elena Basescu s-a despartit de Bogdan Ionescu dupa fix 4 ani de casnicie, in fata notarului, potrivit stiripesurse. ro. Chiar daca.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat! Au anuntat vestea pe Facebook!

In luna iunie apareau o serie de zvonuri cum ca Elena Basescu ar divorta, dupa patru ani de casnicie. Fiica fostului presedinte al tarii a infirmat zvonurile la momentul respectiv, mentionand ca este fericita alaturi de Bogdan Ionescu. In cele din urma, se pare ca Elena si Bogdan au divortat la notar, pe cale amiabila.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat

Fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, Elena Basescu, si Bogdan Ionescu au divortat, anuntul fiind facut pe contul de Facebook al Elenei Basescu. Cei doi au precizat ca separarea s-a facut de comun acord si de maniera amiabila.

Elena Basescu, nunta fastuoasa de acum 4 ani

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat la exact patru ani de cand s-au casatorit. Iata cum s-a derulat nunta de la inceputul lunii septembrie 2012, eveniment la care au luat parte peste 600 de invitati.

Semnele ca Elena Basescu urma sa divorteze

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat. La exact patru ani de cand s-au casatorit. Cei doi se confruntau cu o serie de probleme in casnicie pentru care nu au mai gasit, se pare, cale de rezolvare. Iata cat de distanti au fost in ultimele luni.

FOTO. Cuplul Elena Basescu - Bogdan Ionescu se rupe. Divortul este oficial

Familia fiicei celei mici a fostului presedinte Traian Basescu s-a destramat. Anuntul a fost facut pe Facebook, sambata, chiar de Elena Basescu. Ea spune ca este o decizie luata, amiabil, impreuna cu fostul sot, Bogdan Ionescu, .

Prima reactie a Elenei Basescu dupa divortul de Syda: Locuim deja separat

Elena Basescu, fiicea cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, si Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda, au pus punct casniciei care a durat patru ani. Cei doi au divortat la notar, EBA recunoscand ca separarea a avut loc inainte de semnarea actelor.

Traian Basescu extrem de suparat dupa ce s-a aflat ca fiica sa a divortat!

Fostul presedinte, Traian Basescu si-a pierdut cumpatul la nici 24 de ore dupa ce s-a confirmat divortul dintre fiica acestuia si Bogdan Ionescu. Acesta a intrat in direct la Romania TV si l-a.

Motivul care a impins-o pe Elena Basescu catre divort. Ce intelegere a facut cu Syda la notar

Elena Basescu a divortat. Elena Basescu si Syda au divortat la notar, dupa patru ani de la nunta. Cei doi s-au separat pe cale amiabila, fara scandal si au decis sa aiba custodie comuna, fara restrictii,.

Carmen Harra a prevazut divortul Elenei Basescu! Iata ce declara in 2013!

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au anuntat ieri ca divorteaza, dupa mai bine de patru ani de casatorie si doi copii avuti impreuna. Elena si Bogdan si-au incheiat socotelile pe cale amicala, la notarul public. Carmen Harra le-a prevazut insa divortul, in anul 2013.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )