Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol de EXPLOZIE langa Galati, din cauza unei cisterne cu gaz. Pompierii intervin, Circulatia BLOCATA

B1 B1,
Pericol de EXPLOZIE langa Galati, din cauza unei cisterne cu gaz. Pompierii intervin, Circulatia BLOCATA

Pompierii din Galati intervin, duminica, pentru asigurarea masurilor de securitate la o cisterna incarcata GPL care prezinta scurgeri de gaze. Aceasta a fost trasa pe un camp, la aproximativ un. continuă pe B1

UPDATE / Pericol de EXPLOZIE langa Galati, din cauza unei cisterne cu gaz. Pompierii intervin, Circulatia BLOCATA

Pompierii din Galati intervin, duminica, pentru asigurarea masurilor de securitate la o cisterna incarcata GPL care prezinta scurgeri de gaze. Aceasta a fost trasa pe un camp, la aproximativ un.

UPDATE / Pericol de EXPLOZIE langa Galati, din cauza unei cisterne cu gaz. Pompierii intervin. Circulatia a fost reluata

Pompierii din Galati intervin, duminica, pentru asigurarea masurilor de securitate la o cisterna incarcata GPL care prezinta scurgeri de gaze. Aceasta a fost trasa pe un camp, la aproximativ un.

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din competitie, din cauza unei accidentari la genunchi

Calificat in sferturile Masters-ului de la Paris, Rafael Nadal a anuntat, vineri, ca s-a retras din competitie, din cauza unei accidentari la genunchiul drept.

O aeronava Tarom a revenit pe aeroportul din Iasi din cauza unei defectiuni

O aeronava care a decolat de pe Aeroportul International Iasi cu destinatia Torino a fost adusa din nou la sol la scurt timp, dupa ce pilotul a sesizat o defectiune tehnica. Purtatorul de cuvant al.

Circulatie rutiera si feroviara oprita in Galati din cauza unor scurgeri de gaze dintr-o cisterna. 500 de oameni, evacuati

Circulatia rutiera a fost oprita pe DN 25, in localitatea Traian, judetul Galati, dupa ce un sofer al unei cisterne care transporta GPL a observat ca are scurgeri de gaze. Peste 500 de localnici au fost evacuati din cauza pericolului de explozie.

Circulatie rutiera si feroviara oprita in Galati din cauza unor scurgeri de gaze dintr-o cisterna. Raed Arafat: Situatia e sub control

Circulatia rutiera este oprita pe DN 25, in localitatea Traian, judetul Galati, dupa ce un sofer al unei cisterne care transporta GPL a observat ca are scurgeri de gaze.

FOTO Explozie intr-un bloc din Lugoj din cauza unei butelii. Un om a fost ranit, alte 20 de persoane evacuate

O explozie a avut loc vineri dimineata intr-un bloc din municipiul Lugoj, din cauza unei butelii. Un barbat de 70 de ani a fost ranit, iar 20 de persoane au fost evacuate din imobil. Zece apartamente au fost afectate in urma deflagratiei.

O minora de doar 14 ani din Straseni si-a omorat prietena din cauza unei datorii

O minora de doar 14 ani din Straseni si-ar fi omorat prietena din cauza unei datorii. Politia a depistat cadavrul intr-un parc din sectorul Rascani al Capitalei abia pe data de 14 septembrie curent, acesta fiind in stare de putrefactie deja.

Circulatie ingreunata pe DN 1, intre Predeal si Busteni, din cauza numarului mare de masini

Traficul DN 1, intre Predeal si Busteni, este ingreunat, duminica, din cauza numarului mare de masini din zona. Politistii rutieri se asteapta ca in urmatoarele ore circulatia sa devina si mai intensa pe Valea Prahovei.

S-a machiat si a inceput sa lacrimeze. A crezut ca e din cauza cosmeticelor, dar cand a mers la medic, a avut un soc. Ce se ascundea acolo

O adolescenta de 19 ani a trait un adevarat soc. Tanara spune ca de ceva timp ii lacrima des ochiul stang, dar s-a gandit ca i se intampla asta din cauza produselor de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )