Libnet.ro
UNICEF

17:30

S-a machiat si a inceput sa lacrimeze. A crezut ca e din cauza cosmeticelor, dar cand a mers la medic, a avut un soc. Ce se ascundea acolo

Antena3 Antena3,
S-a machiat si a inceput sa lacrimeze. A crezut ca e din cauza cosmeticelor, dar cand a mers la medic, a avut un soc. Ce se ascundea acolo

O adolescenta de 19 ani a trait un adevarat soc. Tanara spune ca de ceva timp ii lacrima des ochiul stang, dar s-a gandit ca i se intampla asta din cauza produselor de. continuă pe Antena3

Nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu. Florin Iordache: Avem 16 variante. Ce mai mare suma pentru prag este 100.000 de euro

Este din nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu pe care parlamentarii trebuie sa-l stabileasca, dupa decizia foarte clara a Curtii Constitutionale. Dupa ce ieri Florin Iordache,.

Sediu de primarie, scos la licitatie din cauza unei datorii (VIDEO)

Sediul primariei din comuna botosaneana Manoleasa a fost scos la vanzare, prin licitatie, din cauza datoriilor pe care autoritatile le au fata de fostul proprietar, informeaza B1 TV. Un executor.

Autoritatile au inchis Transfagarasanul din cauza viscolului! Imediat dupa, mai multi tineri s-au filmat asa - Politia s-a sesizat instant! VIDEO

Imagini revoltatoare au fost postate pe internet de mai multi tineri teribilisti care s-au filmat in timp ce circulau cu masina pe Transfagarasan, drum inchis de autoritati din cauza.

O pustoaica de 14 ani, model, a murit pe podium din cauza epuizarii. Acuzatii grave ale parintilor

O pustoaica top-model din Rusia, care abia castiga 8 dolari pe zi, a murit pe podium, din cauza epuizarii. Vlada Dzyuba, avea 14 ani si era in China, la o prezentare de moda, iar parintii sai spun.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal a fost inchisa din cauza unui copac cazut pe linia de contact

Circulatia feroviara este intrerupta intre Brasov si Predeal, luni dimineata, incepand cu ora 07,30, din cauza unui copac care a fost doborat de vantul puternic pe linia de contact, a declarat, pentru Agerpres, directorul regionalei CFR Brasov, Ioan Pintean.

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, intrerupta din cauza unui copac cazut

Circulatia feroviara este intrerupta intre Brasov si Predeal, luni dimineata, incepand cu ora 07. 30, din cauza unui copac care a fost doborat de vantul puternic pe linia de contact, potrivit Agerpres.

Doua drumuri nationale din judetul Harghita, inchise din cauza vremii nefavorabile

Doua drumuri nationale din judetul Harghita - DN12C Gheorghieni - Lacu Rosu si DN13B Praid - Joseni - sunt inchise luni dimineata din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta Centrul Infotrafic, potrivit unei centralizari de la ora 6:45.

Netflix renunta la House of Cards din cauza lui Kevin Spacey

Kevin Spacey trece printr-un scandal care l-ar putea costa cariera. Din acest motiv, Netflix a anuntat ca sezonul 6 va fi ultimul din House of Cards. in ultimele 24 de ore,Variety,DeadlinesiHollywood Reporterau detaliat un scandal in care este implicat unul dintre cei mai indragiti actori americani. Kevin Spacey este acuzat ca, in urma cu aproximativ [].

VORTEXUL polar in Romania: Drumuri inchise din cauza viscolului, soferi blocati, copaci cazuti pe sosele (VIDEO)

Iarna a adus deja probleme in mai multe zone din tara. Zapada depusa pe sosele da mari batai de cap soferilor. in Harghita, un drum national a fost deja inchis, iar in judetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3448 seconds )