Libnet.ro
UNICEF

17:00

O persoana a murit si alte 12 au ajuns la spital, in urma unui accident grav produs in Neamt.

România Liberă România Liberă,
O persoana a murit si alte 12 au ajuns la spital, in urma unui accident grav produs in Neamt.

O persoana a decedat, iar 12 au fost ranite, cinci dintre acestea aflandu-se in stare grava, in urma accidentului rutier produs miercuri seara in Neamt, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat, potrivit Mediafax. Potrivit lui Arafat, unul dintre raniti va fi transportat la Iasi, cu un elicopter SMURD care a plecat deja din acest oras spre locul accidentului. Ceilalti patru raniti aflati in stare grava vor fi dusi la spital cu ambulante pentru victime . continuă pe România Liberă

Trei botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut

Un tanar de 18 ani a fost grav ranit si ar putea fi transferat la un Spital din Iasi dupa ce, masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

UPDATE Botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut. O victima a murit

Un tanar de 18 ani a murit, marti dupa amiaza, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

Doi morti si patru raniti, in urma unui atac armat in SUA

Doi oameni au murit si alti patru au fost raniti, dupa ce un barbat a deschis focul luni in timpul unei adunari publice dintr-un mic oras din Pennsylvania, relateaza AFP. Atacul a avut loc in orasul Ross T.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )