Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut. O victima a murit

Adevărul Adevărul,
UPDATE Botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut. O victima a murit

Un tanar de 18 ani a murit, marti dupa amiaza, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut. continuă pe Adevărul

Trei botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut

Un tanar de 18 ani a fost grav ranit si ar putea fi transferat la un Spital din Iasi dupa ce, masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

UPDATE Accident grav produs de un sofer baut. O victima a murit

Un tanar de 18 ani a murit, marti dupa amiaza, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

Doi copii si doi adulti, raniti grav in urma unui accident petrecut in Bucuresti

Doi adulti si doi copii au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident rutier care a avut loc in Capitala. O masina a vrut sa depaseasca prin dreapta coloana de masini care astepta la trecerea cu.

Afganistan: Cel putin opt persoane au murit in urma unui atentat produs la un consulat al Indiei

Cel putin opt persoane au murit, sambata, in Afganistan, in urma unui atentat produs la consulatul Indiei din orasul Jalalabad, potrivit Mediafax. Alte 20 de persoane au fost ranite in urma atentatului cu.

Cinci MORTI si 20 de raniti, intr-un accident produs la o UZINA de ingrasaminte din ...

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei, a anuntat Serviciul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, potrivit Mediafax. Scurgerea de amoniac s-a produs la ora locala 14. 20, ora Romaniei) in orasul Gorlovka, din regiunea Donetk, in timpul lucrarilor de reparatii de la uzina Stirol, cel mai mare producator de ingrasaminte minerale din Ucraina, potrivit unui comunicat. Cinci persoane au .

Doi morti si patru raniti, in urma unui atac armat in SUA

Doi oameni au murit si alti patru au fost raniti, dupa ce un barbat a deschis focul luni in timpul unei adunari publice dintr-un mic oras din Pennsylvania, relateaza AFP. Atacul a avut loc in orasul Ross T.

Patru raniti intr-un accident rutier petrecut in apropiere de Hateg

Patru timisoreni aflati intr-un autoturism au ajuns la spital, in urma unui accident care a avut loc pe DN 68 Hateg - Caransebes, in Ohaba de sub piatra.

Trei persoane au fost ranite grav la Arad in urma unui accident. Una a fost transportata la spital cu elicopterul

Drumul ce leaga localitatea Chisineu Cris de Socodor s-a produs un accident rutier care a dus la ranirea grava a trei persoane.

Accident rutier in judetul Constanta: un ofiter SRI a murit, alte doua persoane au fost ranite

Un ofiter SRI si-a pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite in urma unui accident produs, sambata dimineata, pe DN 2 A, in judetul Constanta, transmite Mediafax. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )