Libnet.ro
UNICEF

17:00

Doi morti si patru raniti, in urma unui atac armat in SUA

Antena3 Antena3,
Doi morti si patru raniti, in urma unui atac armat in SUA

Doi oameni au murit si alti patru au fost raniti, dupa ce un barbat a deschis focul luni in timpul unei adunari publice dintr-un mic oras din Pennsylvania, relateaza AFP. Atacul a avut loc in orasul Ross T. continuă pe Antena3

Trei botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut

Un tanar de 18 ani a fost grav ranit si ar putea fi transferat la un Spital din Iasi dupa ce, masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

UPDATE Botosaneni raniti in urma unui accident produs de un sofer baut. O victima a murit

Un tanar de 18 ani a murit, marti dupa amiaza, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un autoturism condus de un sofer baut.

Doi copii si doi adulti, raniti grav in urma unui accident petrecut in Bucuresti

Doi adulti si doi copii au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident rutier care a avut loc in Capitala. O masina a vrut sa depaseasca prin dreapta coloana de masini care astepta la trecerea cu.

GFR: Suntem tinta unui atac al unei grupari de interese ce urmareste deraierea privatizarii CFR Marfa

Grampet-GFR este tinta unui atac coordonat din partea unei grupari de interese economice si mediatice care urmareste sa decredibilizeze grupul si sa deraieze privatizarea CFR Marfa, sustine grupul de.

GFR: Suntem tinta unui atac al unei grupari de interese ce urmareste deraierea privatizarii CFR Marfa

Grupul de companii controlat de omul de afaceri Gruia Stoica sustine ca Grampet-GFR este tinta unui atac coordonat din partea unei grupari de interese economice si mediatice care urmareste sa decredibilizeze.

GFR: Suntem tinta unui atac ce urmareste deraierea privatizarii CFR Marfa

Grampet-GFR este tinta unui atac coordonat din partea unei grupari de interese economice si mediatice care urmareste sa decredibilizeze grupul si sa deraieze privatizarea CFR Marfa, sustine grupul de companii controlat de omul de afaceri.

GFR: Suntem tinta unui atac al unei grupari de interese ce urmareste deraierea ...

GFR este tinta unui atac coordonat din partea unei grupari de interese economice si mediatice care urmareste sa decredibilizeze grupul si sa deraieze privatizarea CFR Marfa, sustine grupul de companii controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, potrivit Mediafax. GFR - Grampet a ales sa nu raspunda provocarilor multiplelor atacuri mediatice si dezinformari lansate de cei care doresc ca privatizarea CFR Marfa sa esueze sau sa ajunga in mainile unor profitori. Consideram insa ca o continuare a .

Afganistan: Cel putin opt persoane au murit in urma unui atentat produs la un consulat al Indiei

Cel putin opt persoane au murit, sambata, in Afganistan, in urma unui atentat produs la consulatul Indiei din orasul Jalalabad, potrivit Mediafax. Alte 20 de persoane au fost ranite in urma atentatului cu.

SUA: Atac armat intr-un oras din Pennsylvania

Doi oameni au murit si alti patru au fost raniti, dupa ce un barbat a deschis focul luni in timpul unei adunari publice dintr-un mic oras din Pennsylvania, relateaza AFP.

Pennsylvania: Trei persoane au fost ucise si alte doua au fost ranite intr-un atac armat in timpul unei adunari publice

Un barbat armat a deschis focul, luni, in timpul unei adunari publice dintr-un oras din Pennsylvania, omorand doua persoane si ranind alte patru, informeaza NBCNews. Totodata a fost ranit si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )