Libnet.ro
UNICEF

15:30

Peste 15% dintre decesele din Romania sunt cauzate de fumat

Antena3 Antena3,
Peste 15% dintre decesele din Romania sunt cauzate de fumat

Aproximativ 15% din decesele din Romania sunt cauzate de fumat, iar an de an, peste sase milioane de oameni mor din cauza acestui viciu, potrivit unui comunicat de presa remis de Agentia Nationala Antidrog. continuă pe Antena3

Agentia Nationala Antidrog: Peste 15% dintre decesele din Romania sunt cauzate de fumat

Tutunul cauzeaza anual moartea a peste 6 milioane de oameni, dintre care peste 5 milioane sunt fumatori si fosti fumatori, si numai in Romania 15% dintre decese sunt cauzate de fumat 24% la barbati si 6% la.

Studiu Autovit: Peste doua treimi din utilajele agricole din Romania sunt uzate.

In Romania, statisticile privind masinile agricole indica un parc auto de peste 600. 000 de unitati, cifra care include tractoare, pluguri si remorci. Datele Ministerului Agriculturii indica faptul ca peste doua treimi dintre utilaje au durata de functionare normala depasita. In ceea ce priveste vanzarile anuale de utilaje noi, cele cumulate la partea de tractoare, combine agricole si seceratori totalizeaza 3. 000 de unitati, in timp ce in pietele mari din Vest se ajunge la zeci de mii pe an, se .

Studiu ingrijorator! Peste 80 la suta dintre elevii din Capitala cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui studiu facut.

in Romania sunt peste 72.000 de copii cu handicap. Aproape jumatate au handicap grav.

Peste 72. 000 de copii cu handicap sunt inregistrati la nivel national si aproape jumatate dintre ei sunt incadrati la handicap grav, rezulta din datele comunicate de directiile generale de asistenta sociala si protectia copilului si prezentante, marti, de Ministerul Muncii. Potrivit datelor centralizate de Directia pentru protectia copilului din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, la nivel national sunt inregistrati 72. 117 de copii cu .

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool, iar 8,9% au consumat canabis

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in cadrul programului Tineri in Europa, desfasurat sub patronajul presedintelui Islandei si care se implementeaza si in Romania din 2007. Cosmina Simean, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB), a declarat ca rezultatele arata ca exista o legatura importanta intre consumul de substante interzise si monitorizarea parentala, scrie Mediafax.

Dan Petrescu: In Romania sunt 22 milioane de selectioneri

Dan Petrescu, antrenorul echipei Dinamo Moscova, a spus in presa din Rusia ca misiunea selectionerului Victor Piturca este mult mai dificila decat a lui Fabio Capello in Rusia. Motivul? In Romania sunt, potrivit Bursucului, nu mai putin de 22 milioane de selectioneri si fiecare are echipa lui.

Premiera de Black Friday in comertul online din Romania: eMAG scoate la vanzare autoturisme.

Magazinul online eMAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de 1 milion de euro. Acum cativa ani am declarat ca vom vinde pe eMAG chiar si masini. La vremea aceea, a parut o declaratie poate prea indrazneata, dar iata ca aceasta zi a sosit. Este o zi istorica pentru intreaga piata de comert online, intrucat pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi .

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania: Contractul prin care Ioana Basescu a cumparat terenul din Calarasi este legal

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania a decis ca actele incheiate de Ioana Basescu privind vanzarea si cumpararea terenului din Calarasi sunt legale. Specialistii au verificat miercuri.

Sarbatori triste pentru mii de pensionari din Romania. imprumuta bani de la CAR pentru masa de Craciun

Pentru mii de pensionari din Romania, venirea sarbatorilor de iarna inseamna doar costuri mai mari la intretinere. Obisnuiti cu cozile de pe vremea raposatului, pensionarii stau acum la cozile de la CAR-uri.

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )