Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dan Petrescu: In Romania sunt 22 milioane de selectioneri

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu: In Romania sunt 22 milioane de selectioneri

Dan Petrescu, antrenorul echipei Dinamo Moscova, a spus in presa din Rusia ca misiunea selectionerului Victor Piturca este mult mai dificila decat a lui Fabio Capello in Rusia. Motivul? In Romania sunt, potrivit Bursucului, nu mai putin de 22 milioane de selectioneri si fiecare are echipa lui. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu ramane in Rusia: Nu se pune problema sa mai plec

Cel putin pentru moment visul lui Dan Petrescu de a ajunge pe banca tehnica a unei echipe din Premier League nu pare realizabil.

Trecerea lui Dan Petrescu in Premier League in impas

Creditat cu sanse mari sa preia conducerea tehnica a echipei londoneza Crystal Palace, Dan Petrescu se loveste de primele probleme ce tin de partea manageriala a gruparii din Premier League.

Dan Petrescu renunta la bani pentru a ajunge in Premier League

Presa din Anglia anunta ca Dan Petrescu este foarte aproape de a semna cu Crystal Palace, nou-promovata in Premier League si ultima clasata in acest moment.

in Romania sunt peste 72.000 de copii cu handicap. Aproape jumatate au handicap grav.

Peste 72. 000 de copii cu handicap sunt inregistrati la nivel national si aproape jumatate dintre ei sunt incadrati la handicap grav, rezulta din datele comunicate de directiile generale de asistenta sociala si protectia copilului si prezentante, marti, de Ministerul Muncii. Potrivit datelor centralizate de Directia pentru protectia copilului din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, la nivel national sunt inregistrati 72. 117 de copii cu .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )