Libnet.ro
UNICEF

14:15

Studiu Autovit: Peste doua treimi din utilajele agricole din Romania sunt uzate.

România Liberă România Liberă,
Studiu Autovit: Peste doua treimi din utilajele agricole din Romania sunt uzate.

In Romania, statisticile privind masinile agricole indica un parc auto de peste 600. 000 de unitati, cifra care include tractoare, pluguri si remorci. Datele Ministerului Agriculturii indica faptul ca peste doua treimi dintre utilaje au durata de functionare normala depasita. In ceea ce priveste vanzarile anuale de utilaje noi, cele cumulate la partea de tractoare, combine agricole si seceratori totalizeaza 3. 000 de unitati, in timp ce in pietele mari din Vest se ajunge la zeci de mii pe an, se . continuă pe România Liberă

Doua spitale din Budapesta, evacuate dupa gasirea unei bombe.

Doua spitale din Budapesta au fost evacuate dupa descoperirea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial, informeaza Mediafax. Bomba, de fabricatie sovietica, de 116 de kilograme, dintre care 25 de kilograme de explozibil, a fost gasita in parcul Orczy. Un perimetru de securitate cu o raza de 300 de metri a fost instituit in jurul dispozitivului exploziv, impunand evacuarea a peste 1. 000 de persoane din 500 de locuinte. Cateva ore mai tarziu, echipele de genisti au reusit sa dezamorseze .

Studiu ingrijorator! Peste 80 la suta dintre elevii din Capitala cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui studiu facut.

Faze Tari: Zici ca esti in Rai! In orasul asta nu ai voie sa porti haine; Doua studente din Suedia au inventat casca invizibila pentru biciclisti; Cel mai ingrozitor job: ghiceste viitorul in excremente. Prietena lui il ajuta intr-un mod ciudat

Harta lumii s-a modificat! Uite ce s-a format in urma eruperii unui vulcan. O noua insula cu o suprafata foarte mica, dar inca fumegand. Si-a recuperat motocicleta furata. acum 50 de ani. Incredibil, dar adevarat! Donald DeVault, un barbat de 73 de ani din Nebraska.

Propunere pentru fuziunea celor doua Universitati din Craiova

Adrian Mititelu a primit, miercuri, o scrisoare de la unul dintre fondatorii CS Universitatea Craiova prin care acesta ii propune patronului de la FC Universitatea Craiova sa fuzioneze cu echipa Primariei in schimbul a un milion de euro si 20% din actiunile viitorului club unic din Craiova.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )