Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 1500 de militari si tehnica militara participa la parada de Ziua Nationala.

România Liberă România Liberă,
Peste 1500 de militari si tehnica militara participa la parada de Ziua Nationala.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa sambata, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale, in piata Arcului de Triumf, potrivit Mediafax. MApN va participa la parada cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor categoriilor de forte, inclusiv aeronave de lupta si transport, fiind prezenta pentru prima data si masina blindata . continuă pe România Liberă

Ziua Nationala: Peste 1.500 de militari si tehnica militara participa la parada de 1 Decembrie

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa sambata, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti, informeaza MApN. Intra in articol pentru informatii despre organizarea paradeiVezi in documentul atasat cine participa la defilare.

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti. Astfel, intre orele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )