Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ziua Nationala: Peste 1.500 de militari si tehnica militara participa la parada de 1 Decembrie

Hotnews Hotnews,
Ziua Nationala: Peste 1.500 de militari si tehnica militara participa la parada de 1 Decembrie

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa sambata, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti, informeaza MApN. Intra in articol pentru informatii despre organizarea paradeiVezi in documentul atasat cine participa la defilare. continuă pe Hotnews

Peste 1500 de militari si tehnica militara participa la parada de Ziua Nationala.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa sambata, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale, in piata Arcului de Triumf, potrivit Mediafax. MApN va participa la parada cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor categoriilor de forte, inclusiv aeronave de lupta si transport, fiind prezenta pentru prima data si masina blindata .

PARADA DE 1 DECEMBRIE: Programul manifestarilor de Ziua Nationala.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara de la Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, SRI si Serviciul de Protectie si Paza vor participa sambata, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale, in piata Arcului de Triumf, informeaza Realitatea. net. MApN va participa la parada cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor categoriilor de forte, inclusiv aeronave de lupta si transport, fiind prezenta pentru prima data si masina blindata de .

Ceremonii militare de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa sambata, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Capitala, arata un comunicat de presa.

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti. Astfel, intre orele.

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Senatorul Ioan Ghise, dat afara de la receptia de Ziua Nationala

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost dat afara de la receptia organizata la Palatul Cotroceni, pe Ziua Nationala. Liberalul a incercat sa isi dea haina jos pentru a arata un tricou cu mesajul de protest pe care l-a.

Cum va circula metroul de Ziua Nationala.

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la manifestatiile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si anunta ca in data de 1 decembrie 2012, pe Magistrala 2 Berceni- Pipera - n. red. ), in intervalul orar 09:00 - 14:00, trenurile de metrou se vor succeda la un interval de 5 minute, a declarat directorul general Metrorex, Aurel .

Romania se pregateste pentru Ziua Nationala. Campania Pe tricolor e scris UNIRE a ajuns la sufletul romanilor

Tot mai multi romani s-au pregatit pentru a sarbatori cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei. Si cum simbolul cel mai de pret este drapelul national, mii de oameni din toate colturile tarii au arborat.

Florin Georgescu a fost singurul ministru prezent la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a fost singurul ministru prezent la receptia de Ziua Nationala a Romaniei oferita de catre presedintele Traian Basescu, joi seara, la Palatul Cotroceni, potrivit.

Cum arata sigla Google de Ziua Nationala

O eleva de clasa a VIII din Suceava a castigat concursul prin care Google a invitat elevii sa deseneze logo-ul pe care google. ro il va afisa de 1 decembrie. Printre cele 10. 000 de propuneri venite la inceput au fost si unele in care erau infatisate gratare sau masini Dacia, insa doodle-ul castigator infatiseaza de Ziua Nationala a Romaniei o tara verde cu munti, vai, sportivi si monumente.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )