Libnet.ro
UNICEF

11:15

Peste 16 milioane de euro, confiscate de la inculpati, in dosarul Microsoft

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 16 milioane de euro, confiscate de la inculpati, in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat luni definitiv pe cei patru inculpati din dosarul Microsoft. continuă pe Ziarul Bursa

Pistele Hipodromului Ploiesti, modernizat cu peste 13 milioane de euro, sunt neomologate si nu pot fi folosite pentru competitii

Pistele de trap si galop ale Hipodromului Ploiesti, modernizat si extins in cadrul unui proiect inceput cu fonduri europene a carui valoare totala a fost de peste 13 milioane de euro, nu au fost omologate, pentru ca in Romania nu exista institutii specializate in acest sens, astfel ca obiectivul receptionat in vara acestui an nu poate gazdui deocamdata competitii nationale sau internationale.

Dosarul Microsoft la final: Magistratii de la Curtea Suprema vor acorda sentinta definitiva, procurorii cer pedepsele maxime prevazute de lege (VIDEO)

Procurorii cer pedepse maxime pentru inculpatii din dosarul Microsoft. in aceste momente la Curtea Suprema are ultimul termen in dosarul licentelor Microsoft, afacerea de coruptie prin care statul a fost.

Pacatele lui Pinalti: cea mai mare pedeapsa in dosarul Microsoft. in ce alte procese de coruptie mai este implicat Gheorghe Stefan

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt a fost condamnat de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la 6 ani de inchisoare in dosarul Microsoft, dupa ce, la prima instanta, pedeapsa fusese de 3 ani cu executare.

Detalii si marturii incredibile din spatele usilor inchise. Ce au declarat greii din dosarul Microsoft in fata magistratilor

Dosarul Microsoft a ajuns la final si toate numele grele implicate in dosar au primit pedepse majorate, plus milioane de euro confiscate. insa detaliile din spatele usilor inchise sunt cu.

Pedepse majorate in dosarul Microsoft: Toti inculpatii au primit inchisoare cu EXECUTARE. De la Dorin Cocos s-a dispus confiscarea a 9 milioane de euro (VIDEO)

Magistratii Curtii Supreme au acordat sentintele finale in dosarul Microsoft. Dumitru Nicolae a fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare, Gabriel Sandu la 3 ani, Dorin Cocos la 2 ani si 4 luni,.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Dumitru Nicolae Niro s-au predat la Politie. Gabriel Sandu a fost ridicat de politisti din trafic

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru s-au predat la Politie dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dispus joi, definitiv, majorarea pedepselor primite pe fond de cei 3 inculpati in dosarul Microsoft. Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, a fost depistat de catre politistii prahoveni, luni seara, in apropierea orasului Mizil, unde Sandu are domiciliul legal, fiind ridicat de catre agenti pentru a fi dus la penitenciar, anunta News. ro.

Platesc eu pentru toata lumea? Nu exista niciun ministru in Romania care sa nu fie conditionat! Gabriel Sandu, dezvaluiri inainte de a fi incarcerat: O campanie electorala de presedinte costa 60 milioane euro (VIDEO)

Magistratii Curtii Supreme au acordat, luni, sentintele finale in dosarul Microsoft. Toti inculpatii au primit inchisoare cu executare. Detalii AICI) Fostul ministru Gabriel Sandu s-a si predat.

Traian Basescu, despre decizia magistratilor, in dosarul Microsoft: Trebuie sa stim daca e vorba de 200 sau de 400 milioane de dolari, sa stim de la cine au venit, cine a dat mita

Fostul sef al statului Traian Basescu sustine ca ancheta in dosarul Microsoft ar trebui sa continue pentru a se afla sursa banilor.

Verdict final in dosarul Microsoft: Dorin Cocos, doi ani si patru luni, Niro, doi ani si patru luni, Gabriel Sandu, trei ani, Gheorghe Stefan, sase ani

Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime. in prima instanta, in dosarul Microsoft.

Zi decisiva pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Fostul ministru Sandu, declaratie soc: Banii s-au dus in campania electorala a lui Traian Basescu din 2009

Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime. in prima instanta, in dosarul Microsoft.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )