Libnet.ro
UNICEF

06:15

Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume

Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus in intreaga lume de la finalul anului 2019, conform unui bilant stabilit de AFP , citat de News. ro. Cele mai multe decese s-au inregistrat in SUA 480. 567), apoi in Brazilia 237. 489), Mexic 171. 234), India 155. 360) si Regatul Unit 115. De asemenea, peste 161,2 de milioane de doze de vaccin anti-covid-19 au fost administrate in cel putin 91 de tari si teritorii. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume

Peste 2,36 de milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus in intreaga lume de la finalul anului 2019, conform unui bilant stabilit de AFP, citat de News. ro. Cele mai multe decese s-au inregistrat in SUA 480. 567), apoi in Brazilia 237. 489), Mexic 171. 234), India 155. 360) si Regatul Unit 115. De asemenea, peste 161,2 de milioane de doze de vaccin anti-covid-19 au fost administrate in cel putin 91 de tari si teritorii.

MARCEL CIOLACU: Romania risca sa piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Romania risca sa piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari, transmite Agerpres.

Un barbat din Iasi a murit din cauza hipotermiei. in varsta de 79 de ani, el a fost gasit in locuinta sa avand o temperatura de 21,4 grade

Un barbat de 79 de ani din judetul Iasi a decedat din cauza hipotermiei. El a fost gasit in locuinta sa, de catre rude, in coma. Barbatul a ajuns in UPU in stare foarte grava, cu stop cardio respirator.

Un celebru muzician, castigator a 23 de premii Grammy, a murit din cauza unei forme rare de cancer

A castigat 23 de premii Grammy, a fost un simbol al muzicii jazz si a avut o cariera recunoscuta la nivel international timp de jumatate de secol. A fost Chick Corea, unul dintre cei mai importanti pianisti de jazz din lume.

Drama imensa in Maramures. Un copilas de cinci ani a murit de ziua lui din cauza unui obiect gasit intr-un aliment. Parintii sunt in stare de soc

Necazurile se tin lant in Romania, astfel ca multi oameni nevinovati isi pierd viata subit. O tragedie s-a abatut peste o familie din Maramures, dupa ce baietelul de cinci ani s-a inecat cu un obiect gasit intr-un aliment din comert. in ciuda eforturilor disperate de a-l salva, micutul nu a avut nicio sansa. O piesa .

Japonia va arunca milioane de doze de vaccin Pfizer din cauza lipsei de seringi speciale

Milioane de oameni din Japonia nu vor primi vaccinul impotriva noului coronavirus produs de Pfizer, conform planificarii, din cauza lipsei de seringi speciale, ceea ce ar putea periclita programul de inoculare al tarii.

Trei femei de 30, 32 si 34 de ani au murit din cauza COVID-19

Trei femei de 30, 32 si 34 din Galati, Alba si Bihor de ani au murit din cauze asociate Covid-19.

Barbatii, in mare pericol din cauza laptopului. Specialistii trag un mare semnal de alarma

Stiati ca barbatii sunt in mare pericol din cauza laptopului? Specialistii trag un mare semnal de alarma si sfatuiesc reprezentantii sexului masculin sa petreaca cat mai putin timp in fata ecranelor. Explicatia e socanta. Ce spun medicii despre posibilitatea de ramane infertili. De ce sunt barbatii in mare pericol din cauza laptopului Studiile arata ca .

Iasi: Barbat de 79 de ani, decedat in locuinta din cauza hipotermiei

Un barbat de 79 de ani a decedat din cauza hipotermiei, el fiind gasit, vineri, de vecini in coma in locuinta sa din comuna Mosna, a anuntat, sambata dimineata, coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, barbatul, care locuia singur, a ajuns la UPU in stop cardiac, cu hipotermie severa, avand o temperatura de 21,4 grade, si a fost resuscitat si incalzit aproximativ 6 ore. Temperatura a ajuns la 30 grade, dar inima nu si-a reluat activitatea de pompa. S-a declarat decesul si, pentru ca era cazut in casa hipotermic, se va face necropsie medico-legala, a precizat Diana Cimpoesu.

UPDATE Sase drumuri judetene si patru drumuri nationale sunt inchise in judetul Botosani din cauza viscolului. Ninsoarea viscolita, semnalata si pe soselele din Maramures, Arges, Brasov si Covasna

19:Sase drumuri judetene si patru drumuri nationale sunt inchise in judetul Botosani, din cauza viscolului puternic. Consiliul Judetean Botosani a anuntat ca circulatia a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )