Libnet.ro
UNICEF

08:45

Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine, de luni, Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale

Hotnews Hotnews,
 Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine, de luni, Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale

Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale, a anuntat, duminica, Ministerul Educatiei, noteaza Agerpres. La etapa speciala a examenului de Evaluare Nationala sesiunea 2020) s-au inscris 216 absolventi ai clasei a VIII-a, conform situatiei centralizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Examenul incepe luni, 29 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana 192 de candidati inscrisi). Marti, 30 iunie, se desfasoara proba la Matematica 206 candidati inscrisi), iar miercuri, 1 iulie, va avea loc proba la Limba si literatura materna 9 candidati inscrisi). continuă pe Hotnews

Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale care incepe luni

La etapa speciala a examenului de Evaluare Nationala, care incepe luni, s-au inscris 216 absolventi ai clasei a VIII-a, a anuntat, duminica, Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC). Examenul se va organiza in 60 de centre din 37 de judete si in municipiul Bucuresti. in sesiunea speciala se vor respecta aceleasi norme de distantare si dezinfectare ca la sesiunea precedenta pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

EVALUAREA NATIONALA: Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine, Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale

Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale, a anuntat, duminica, Ministerul Educatiei.

Peste 200 de elevi care nu au putut participa la Evaluarea Nationala din cauza pandemiei s-au inscris la etapa speciala

La etapa speciala a examenului de Evaluare Nationala sesiunea 2020) s-au inscris 216 absolventi ai clasei a VIII-a care nu au putut participa la prima etapa din cauza ca aveau temperatura sau erau in carantina sau izolare, conform situatiei centralizate pana la aceasta ora, potrivit Ministerului Educatiei si Cercetarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )