Libnet.ro
UNICEF

08:45

Peste 200 de elevi care nu au putut participa la Evaluarea Nationala din cauza pandemiei s-au inscris la etapa speciala

Hotnews Hotnews,
 Peste 200 de elevi care nu au putut participa la Evaluarea Nationala din cauza pandemiei s-au inscris la etapa speciala

La etapa speciala a examenului de Evaluare Nationala sesiunea 2020) s-au inscris 216 absolventi ai clasei a VIII-a care nu au putut participa la prima etapa din cauza ca aveau temperatura sau erau in carantina sau izolare, conform situatiei centralizate pana la aceasta ora, potrivit Ministerului Educatiei si Cercetarii. continuă pe Hotnews

Eleva de la tara care a obtinut 10 la Evaluarea Nationala fara sa faca o ora de meditatii. Orice se poate, daca iti propui si muncesti pentru asta

Alexandra Iordache, o eleva care traieste in satul Socu, din comuna Barabatesti, judetul Gorj, a reusit sa obtina media maxima la Evaluarea Nationala, fara sa faca macar o ora de meditatie. Fata are grija de animalele din gospodarie: vaci, capre, oi, pasari.

EVALUAREA NATIONALA: 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala arata ca 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci, in crestere fata de rezultatele dinainte de contestatii. Totodata, a crescut numarul candidatilor cu media zece, ajungand la 892, arata Ministerul Educatiei.

Rezultate finale la Evaluarea Nationala: Numarul copiilor de 10 este aproape dublu fata de anul trecut

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala arata ca 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci, in crestere fata de rezultatele dinainte de contestatii, iar numarul candidatilor cu media 10 a ajuns la 892, aproape dublu fata de anul trecut, potrivit datelor oficiale.

O fata din Botosani a sarbatorit nota de la Evaluarea Nationala pana a ajuns in coma alcoolica la spital. Parintii sunt in stare de soc

O adolescenta din Botosani a ajuns in coma alcoolica la spital, dupa ce a sarbatorit notele de la Evaluarea Nationala. Parintii ei sunt in stare de soc! Fata a luat peste 9 la Evaluarea Nationala 2020.

EVALUAREA NATIONALA 2020. Topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Topul notelor la matematica si la romana.

Echipa Didactic. ro a analizat care au fost cele mai bune scoli din Romania in ceea ce priveste mediile obtinute la Evaluarea Nationala 2020. Descoperiti topul scolilor generale din Romania pentru anul 2020. Acesta a fost realizat calculandu-se media aritmetica pentru mediile de la Evaluarea Nationala ale tuturor elevilor din scolile respective.

Evaluarea Nationala - Rezultatele finale, dupa contestatii, afisate sambata

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala din acest an, dupa rezolvarea contestatiilor, sunt afisate sambata, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, scrie Agerpres. MEC a informat deja ca, dupa afisarea primelor rezultate la Evaluarea Nationala, au fost depuse 15. 275 de contestatii. Din totalul celor 15. 275 de contestatii, la proba scrisa de Limba si literatura romana au fost depuse 9. 030, la Matematica - 5. 991, iar la proba de Limba si literatura materna - 254 de contestatii.

Peste 200 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine Evaluarea Nationala in cadrul etapei speciale care incepe luni

La etapa speciala a examenului de Evaluare Nationala, care incepe luni, s-au inscris 216 absolventi ai clasei a VIII-a, a anuntat, duminica, Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC). Examenul se va organiza in 60 de centre din 37 de judete si in municipiul Bucuresti. in sesiunea speciala se vor respecta aceleasi norme de distantare si dezinfectare ca la sesiunea precedenta pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

Rezultate la Evaluarea Nationala - 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu 5!

Dupa rezolvarea contestatiilor, rezultatele examenelor de Evaluare Nationala au ramas aproape neschi.

Evaluare Nationala 2020: Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate - UPDATE

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2020, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate sambata, pe evaluare. edu. ro si la avizierele scolilor. De luni, 29 iunie, incepe sesiunea speciala a Evaluarii Nationale 2020 pentru absolventii clasei a VIII-a care nu au putut sustine examenul din motive medicale, in contextul pandemiei de coronavirus. Notele dupa contestatii pot fi vazute AICI.

Colectie de perle la Evaluarea Nationala: in turma aia de oi era o oaie alintata foc, care o chema Miorita

Cativa profesori din Neamt au colectionat cele mai spectaculoase perle ale absolventilor de opt clase care aspira la statutul de licean. Unele dintre ele nu sfideaza doar limba romana, ci si logica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )