Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 2.500 de romani si straini au intrat in tara in ultimele ore, prin Vama Nadlac II. Imagini cu convoiul de masini de la frontiera

Antena3 Antena3,
Peste 2.500 de romani si straini au intrat in tara in ultimele ore, prin Vama Nadlac II. Imagini cu convoiul de masini de la frontiera

Un convoi format din sute de masini a intrat in tara, noaptea trecuta, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, politistii de frontiera efectuand formalitatile de intrare in tara pentru 2. 500 persoane si aproximativ 700 de autovehicule. continuă pe Antena3

14 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 260 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri seara la 260 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 14 de cazuri noi. Reamintim ca miercuri dimineata fusesera confirmate 29 de cazuri de infectie cu noul tip de coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 7 in Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj, au anuntat autoritatile.

33 de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Bilantul cazurilor confirmate ajunge la 217

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 217, dupa ce alte 33 de cazuri au fost confirmate in ultimele ore. in total, marti au fost confirmate un numar record de 49 de cazuri noi. 26 de cazuri sunt din Bucuresti, iar 22 sunt contacti directi ai politistului internat la Spitalul Dimitrie Gerota. Update: Autoritatile au corectat totalul anuntat initial de 222 pacienti, cu noul total de 217.

Bogdan Aurescu: Aproape 6.000 de cetateni romani revin in tara in aceasta noapte prin culoarul deschis in Ungaria

Aproape 6. 000 de cetateni romani si 830 de vehicule vor veni in Romania marti noapte, dupa au fost blocati la granita dintre Austria si Ungaria, potrivit ministrului roman de externe, Bogdan.

10 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Romania ajunge la 168 de persoane infectate

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus a ajuns la 168 in tara dupa raportarea altor 10 cazuri luni la ora 18. 00, trei dintre acestea in Bucuresti. De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 4 in Bucuresti, 2 in Ilfov si cate unul in Constanta, Teleorman, Neamt si Mures, au transmis autoritatile.

19 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Romania ajunge la 158 de persoane infectate

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus a ajuns, luni dimineata, la 158 in tara dupa raportarea altor 19 cazuri. Cele 19 persoane depistate au varsta cuprinsa intre 19 si 54 ani si se afla in carantina sau autoizolare. in continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au calatorit in Italia, 2 dintre ele in Austria si Germania.

Tururi viruale oferite de peste 60 de muzee din tara si din intreaga lume

Putem vizita peste 60 de muzee fara sa parasim locuinta. Ministerul Culturii ofera doritorilor de calatorii virtuale, tururi cu ajutorul realitatii augumentate prin muzee din tara si din intreaga lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )