Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 300 de turisti, blocati in statiunea Ranca.

România Liberă România Liberă,
Peste 300 de turisti, blocati in statiunea Ranca.

Peste 300 de turisti sunt blocati inca de ieri dupa-amiaza in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Oamenii nu au mai putut cobori de pe munte, dupa ce singurul drum de acces din zona a fost acoperit de zapada. Opt utilaje lucreaza pentru deszapezirea soselei, viscolul le face insa mari probleme drumarilor. Vantul sufla cu peste 50 de kilometri pe ora, spulberand zapada. In judetul Harghita a nins mai bine de opt ore Si pe DN 66, in Defileul Jiului, traficul a fost ingreunat iar soferii s-au . continuă pe România Liberă

Peste 300 de turisti, blocati in statiunea Ranca dupa ce drumul principal a fost acoperit de zapada

Peste 300 de turisti sunt blocati inca de ieri dupa-amiaza in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Oamenii nu au mai putut cobori de pe munte, dupa ce singurul drum de acces din zona a fost acoperit de.

Tesco a vandut peste 300.000 de tablete Hudl si pregateste lansarea unei noi generatii in 2014

Tesco, cel mai mare retailer din Marea Britanie si prima companie din domeniu care si-a deschis un magazin online, a reusit ca in numai trei luni sa vanda 300. 000 de tablete Hudl, un adevarat succes pe piata, scrie TheGuardian .

Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50 % din gospodariile din Romania sunt conectate la internet, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Daca in urma cu 7 ani doar putin peste o cincime dintre gospodariile din.

INS: Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50% dintre gospodariile din Romania sunt conectate la internet, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica INS). in 2013, 52,90% dintre gospodariile din Romania au acces la internet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )