Libnet.ro
UNICEF

22:15

INS: Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

B1 B1,
INS: Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50% dintre gospodariile din Romania sunt conectate la internet, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica INS). in 2013, 52,90% dintre gospodariile din Romania au acces la internet. continuă pe B1

Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50 % din gospodariile din Romania sunt conectate la internet, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Daca in urma cu 7 ani doar putin peste o cincime dintre gospodariile din.

INS: Peste 26.000 de locuinte au fost terminate in primele noua luni

Un numar de 26. 593 locuinte au fost terminate in primele noua luni ale anului, in scadere cu 61 locuinte, fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Circa 70% dintre chiriasii din zona Pipera sunt companii cu peste 200 de angajati

Aproximativ 70% dintre spatiile de birouri din Pipera sunt inchiriate marilor corporatii, potrivit unei analize recente realizata de Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucurestiului detinut de fondul de investitii Global Finance.

Studiu: Peste 50% dintre romani au facut cumparaturi cu ocazia Black Friday

Daca anul trecut doar 31% dintre romani au cumparat cu ocazia Black Friday, in acest an procentul acestora a depasit 50%. Cele mai cumparate produse au fost electrocasnicele 24%), calculatoarele accesoriile PC 18%) si electronicele 13%).

Harta celor mai CORUPTE tari din lume. Care sunt statele fruntase in topul rusinii si pe ce loc se situeaza Romania

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia sunt percepute ca cele mai corupte tari din lume, in timp ce Danemarca si Noua Zeelanda sunt percepute drept cele mai putin corupte tari, potrivit Indexului anual al.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )