Libnet.ro
UNICEF

13:45

Peste 3.000 de sindicalisti au plecat in mars din Piata Victoriei spre Piata Constitutiei.

România Liberă România Liberă,
Peste 3.000 de sindicalisti au plecat in mars din Piata Victoriei spre Piata Constitutiei.

Peste 3. 000 de sindicalisti au plecat in mars din Piata Victoriei, pe traseul Calea Victoriei - Podul Natiunile Unite - Bulevardul Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii, pana in Piata Constitutiei, unde vor ramane sa protesteze, transmite Mediafax. Protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania a inceput la ora 13. 00, in Piata Victoriei, unde s-au adunat initial aproximativ 1. 500 de sindicalisti, ulterior numarul acestora crescand . continuă pe România Liberă

VIDEO: Peste 3.000 de sindicalisti au plecat in mars din Piata Victoriei spre Piata ...

Peste 3. 000 de sindicalisti au plecat in mars din Piata Victoriei, pe traseul Calea Victoriei - Podul Natiunile Unite - Bulevardul Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii, pana in Piata Constitutiei, unde vor ramane sa protesteze, transmite Mediafax. Protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania a inceput la ora 13. 00, in Piata Victoriei, unde s-au adunat initial aproximativ 1. 500 de sindicalisti, ulterior numarul acestora crescand .

FOTO Peste 3.000 de sindicalisti Metrorex si RATB au marsaluit din Piata Victoriei spre Piata Constitutiei

Peste 3. 000 de sindicalisti au marsaluit din Piata Victoriei, pe traseul Calea Victoriei - Podul Natiunile Unite - Bulevardul Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii, pana in Piata Constitutiei, unde au protestat pana in jurul orei 15.

Mitingul Sindicatelor din Transporturi va restrictiona miercuri circulatia in Piata Victoriei si in Piata Constitutiei

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri, intre orele 13. 30, atat in Piata Victoriei, cat si in Piata Constitutiei, urmare a unui miting de protest organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii ATU Romania.

Sindicalistii din Transporturi protesteaza, astazi, in Piata Victoriei

Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc, si Servicii Publice ATU - Romania, organizeaza astazi, de la ora 13,00, un miting de protest in Piata Victoriei.

Ponta: Voi discuta si cu protestatarii din Piata Universitatii pe subiectul Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca va discuta inclusiv cu protestatarii din Piata Universitatii pe subiectul Rosia Montana, precizand ii va contacta pe cei pe care ii cunoaste, intrucat nu s-au manifestat niste lideri care sa-i reprezinte pe manifestanti, relateaza Mediafax. Ponta a fost intrebat intr-o emisiune Antena 3 daca va cauta un dialog si cu protestatarii din Piata Universitatii, daca va merge in piata pentru a discuta cu ei. Categoric da, si cred ca asta e .

Mihail Neamtu, alungat de protestatari din Piata Universitatii.

Presedintele partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a fost alungat de protestatarii din Piata Universitatii, fiind acuzat de manifestanti ca e un simplu politruc si ca umbla dupa voturi, transmite RTV. net. Mihail Neamtu a mers printre protestatarii anti-Rosia Montana dorind sa para unul dintre ei, insa cand si-a facut aparitia printre protestatari, Neamtu a fost intampinat cu un val de ostilitate. Noua Republica, o latrina publica, i-au strigat manifestantii lui Mihail Neamtu.

Bucuresti: Peste 3.000 de sindicalisti din transporturi, in mars spre Piata Constitutiei

Peste 3. 000 de angajati din domeniul Transporturilor protesteaza, miercuri, in Capitala, sindicalistii marsaluind din Piata Victoriei spre Piata Constitutiei. Aproximativ 1. 500 de sindicalisti s-au adunat.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din ...

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Libertatii, transmite Mediafax. Protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania, la care sunt anuntati aproximativ 4. 000 de sindicalisti, va incepe la ora .

Sindicalistii din Transporturi protesteaza, astazi, in Piata Victoriei

Update 15:07 Peste 3. 000 de sindicalisti participa la protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )